Resultaten laden ...

Minervum 7457

785 m2 kantoorruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 99.940 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heusdenhout
Bedrijventerrein HOOGEIND

ALGEMEEN
Op bedrijvenpark Hoogeind II is een representatief zelfstandig kantoorobject beschikbaar aan het Minervum 7457 in Breda, met een oppervlakte van in totaal 785 m². Dit moderne pand biedt een professionele werkomgeving en is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige kantoorruimte.

Het kantoorpand is voorzien van moderne voorzieningen om een efficiënte werkomgeving te bevorderen. De indeling biedt flexibiliteit voor verschillende werkstijlen, met kantoortuinen voor open samenwerking en afzonderlijke vergaderruimtes voor privacy en besprekingen.

De strategische ligging van Hoogeind II, direct aan de A27 (Utrecht Breda), zorgt voor een goede bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer. Bovendien biedt het pand parkeergelegenheid op eigen terrein en de directe omgeving.

BREDA ALGEMEEN
Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Breda is een aantal jaren geleden uitgeroepen tot beste binnenstad van Nederland. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De gemeente Breda telt circa 185.000 inwoners en is daarmee in grootte de derde stad van Noord-Brabant en de negende stad van Nederland.
Breda is direct ontsloten aan de A16 (Rotterdam/Breda/Antwerpen, de A27 (Utrecht/Breda), de A59 (Breda/Den Bosch) en de A58 (Breda/Roosendaal/Vlissingen). Met voldoende parkeergelegenheden, twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk is de stad prima bereikbaar.

OPPERVLAKTE
Ca. 785 m² kantoorruimte.

PARKEREN
6 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is voorzien van de volgende aspecten:
- afgewerkte wanden;
- systeemplafond;
- LED verlichting;
- toiletten;
- c.v.-installatie met radiatoren en thermostaatknoppen;
- airco-units (welke kunnen verwarmen en koelen);
- brandblusmiddelen;
- kabelgoten;
- pantry (incl. vaatwasser);
- alarmsysteem.

HUURPRIJS
€ 99.940,- per jaar excl. BTW

SERVICEKOSTEN
€ 175,- per maand excl. BTW
- tuinonderhoud

HUURTERMIJN
5 jaar, met telkenmale 5 optiejaren

BETALING
Per maand vooruit.

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
Ter grootte van een kwartaalsverplichting inclusief servicekosten en BTW.

AANVAARDING.
op korte termijn mogelijk