Resultaten laden ...

Molenlaan 32

692 m2 kantoorruimte te huur in Susteren

Kenmerken

Huurprijs € 4.200 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Susteren centrum

Courante, goed onderhouden kantoorruimte, midden in het centrum van Susteren gelegen. Dit centrum ondergaat de komende tijd een grote metamorfose. Er worden vooral winkels toegevoegd die met name faciliterend zijn voor de lokale bewoners. Dit kantoorobject heeft dienst gedaan als bankfiliaal van de Rabobank. Het object is in 1998 gebouwd. De perceelgrootte bedraagt 783 m². Het verhuur vloeroppervlak is ca. 692 m² groot, verdeeld over een kelder en drie bouwlagen. Thans zijn er ca. 25 werkplekken voorzien in de ruimte, maar dat is geheel afgezet tegen de voormalige behoefte van Rabobank. Het pand is flexibel indeelbaar waardoor er meerdere kantooropstellingen van toepassing kunnen zijn. Het object is onlangs gekocht door een belegger/ontwikkelaar, die samen met u graag op zoek gaat naar een ideale invulling van dit kantoor, maatwerk kan in deze geboden worden. Verder laat het bestemmingsplan gebruik als woning op de eerste verdieping toe.

De bereikbaarheid van dit kantoor, zowel middels eigen- als middels openbaar vervoer, is goed. Zo is het NS station van Susteren op loopafstand gelegen en stoppen er bussen nabij het object. Verder zijn de uitvalswegen richting A2 binnen enkele autominuten bereikbaar. Op eigen terrein zijn 5 parkeerplaatsen gelegen, verder biedt de openbare weg voldoende parkeermogelijkheden. Het object is instapklaar, goed onderhouden en bijzonder representatief. We leiden u graag rond op locatie.

BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen in het centrum van Susteren op een herkenbare locatie. Susteren ligt op steenworp afstand van Rijksweg A2 en provinciale weg N276. Susteren is van diverse richtingen uitstekend bereikbaar, komend vanaf Sittard of Roermond via de N276 en op korte afstand van de op- en afritten van de A2. De gemeente Echt-Susteren revitaliseert momenteel haar winkelcentrum hetgeen op de omgeving van het gebouw een positieve uitwerking zal hebben.

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Souterrain archief/magazijn ca. 104 m²
Begane Grond kantoorruimte ca. 361 m²
Eerste verdieping kantoorruimte ca. 227 m²
Tweede verdieping technische ruimte ca. 80 m²

Totaal ca. 692 m² V.V.O.

PARKEREN:
Er zijn 5 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. Direct tegenover het pand zijn tevens diverse openbare (gratis) parkeerplaatsen beschikbaar.

BESTEMMING:
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Stedelijk gebied”, vastgesteld op 17-12-2015, bestemd als “Dienstverlening”, met de functieaanduiding “Wonen”. Binnen deze bestemming is het volgende gebruik toegestaan:

a) dienstverlening;
b) wonen, niet zijnde in een bedrijfswoning, uitsluitend op de verdieping;
c) met eventueel de daarbij behorende bedrijfswoning;

Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- Automatische schuifdeuren;
- Kluisruimte;
- Volledige isolatie;
- Systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Scheidingswanden;
- Vloerbedekking;
- Top-down-verwarming/koeling;
- Data-bekabeling;
- Brandmeldinstallatie;
- Camerabewaking;
- Alarminstallatie.

VRAAGPRIJS : EUR 550.000,- k.k.

HUURGEGEVENS:
Huurprijs: EUR 4.200,- per maand, te vermeerderen met btw.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.