Resultaten laden ...

Molenstraat 29

325 m2 kantoorruimte te huur in Ophemert

Kenmerken

Huurprijs € 3.000 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Op een mooie, lommerrijke locatie in het gemoedelijke Betuwse dorp Ophemert, direct naast Kasteel Ophemert gelegen, bieden wij deze hoogwaardige en karakteristieke kantoorruimte aan. Het betreft (vrijwel) de volledige begane grond van dit fraaie kantoorpand dat in het 2001 in historiserende bouwstijl geheel nieuw is gebouwd. De beschikbaarheid is per direct en uiterlijk tot 1 juli 2025.

Hier kunt u prima uw personeel huisvesten en relaties ontvangen; geen parkeerstress aangezien er voldoende parkeerruimte aanwezig is op eigen terrein. Gezien het recente bouwjaar betreft het uiteraard een volledig geïsoleerd object (Energielabel C) dat op efficiënte en energiezuinige wijze verwarmd wordt middels vloerverwarming, welke gevoed wordt via een gasgestookte HR CV-ketel.

Voor de indeling verwijzen wij naar de bijgevoegde, indicatieve plattegrond en de beschikbare foto’s. De ruimtelijke indruk wordt versterkt door de royale plafondhoogte van 3 tot 4 meter.

Het totale verhuurbare oppervlak bedraagt ca. 325 m2 doch het vermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. Eventuele deelhuur is bespreekbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd inclusief o.a.:
• kantoormeubilair;
• wand- en vloerafwerking;
• raambekleding;
• telefooncentrale;
• alarminstallatie;
• sanitaire voorzieningen en keuken;

Huurindicatie € 3.000,= per maand exclusief b.t.w., exclusief verbruikskosten en exclusief servicekosten van €15,- per m2.

De servicekosten omvatten o.a.:
- terrein onderhoud;
- beveiligingssysteem;
- gebruik kantoormeubilair;
- gebruik telefooncentrale;
- gebruik keuken-faciliteiten;
- wekelijkse basis schoonmaak interieur;
- periodieke glasbewassing buitenzijde.

ALGEMEEN:
-Bouwjaar 2001
-oppervlakte kantoor ca. 325 m²;
-15 eigen parkeerplaatsen;
-beschikbaar per direct en tot 1 juli 2025
-vloerverwarming via gasgestookte CV-ketel;
-Energielabel C;
-centrale ligging tussen Zaltbommel, Geldermalsen en Tiel en met een vlotte aansluiting (5 kilometer) op de snelwegen A15 en A2. Het NS-station Tiel-Passewaaij ligt op slechts 5.5 kilometer afstand.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
De ruimte beschikt over de bestemming ‘Kantoor’. Voor een nadere specificatie omtrent de gebruiksmogelijkheden gelieve de website ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Heeft u belangstelling voor deze karakteristieke en duurzame huisvesting, neemt u dan contact met ons op.