Resultaten laden ...

Nagelerweg 3

100 m2 kantoorruimte te huur in Emmeloord

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte 1425 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Zuidert

Beschikbaar voor Huur: Kantoorruimte op Nagelerweg 3, Emmeloord

Kantoorruimte op de eerste verdieping op de eerste verdieping van het GGD-gebouw aan de Nagelerweg 3 te Emmeloord. Deze kantoorruimte biedt een efficiënte en functionele werkruimte.

Via de gezamenlijke entree komt u via de trap of lift bij de kantoorruimte. Met een aanzienlijke oppervlakte van ongeveer 100m2, biedt deze ruime kantoorruimte veelzijdigheid en comfort. De ruimte omvat een royale kantoorruimte van circa 35m2, waarin zich tevens een kitchenette bevindt. Daarnaast zijn er nog vier kleinere kantoren, variërend van 10-15m2, die perfect zijn voor individueel werk, vergaderingen of privégesprekken.

Een handige kitchenette staat tot je beschikking voor snelle pauzes en maaltijden. Het invalide toilet draagt bij aan een inclusieve en toegankelijke omgeving. En dankzij de aanwezigheid van een lift, is de eerste verdieping gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen en de vele mogelijkheden van deze kantoorruimte te ontdekken. Jouw ideale werkplek wacht op je aan de Nagelerweg 3 in Emmeloord.