Resultaten laden ...

Centre Court A
|
Naritaweg 211- 221

199 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk

NIEUW in de verhuur: 199 m2 gelegen op de eerste verdieping aan de Naritaweg 211-221 te Amsterdam. Het gebouw, ook bekend als 'Centre Court A', is een hoogwaardig, duurzaam kantoorgebouw gelegen in Sloterdijk.

Locatie
Amsterdam Sloterdijk ligt in het noordwesten van de stad, dichtbij luchthaven Schiphol. De locatie wordt beschouwd als één van de belangrijkste kantoorlocaties van Amsterdam. Het gebied wordt gekenmerkt door relatief jonge en hoogwaardige kantoorruimte die eind jaren negentig en begin jaren 2000 is ontwikkeld.

Amsterdam Sloterdijk heeft het op één na grootste treinstation van Amsterdam en diverse hotels, restaurants, winkels en recent ontwikkelde woonruimte bieden een aantrekkelijke multifunctionele omgeving.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is eenvoudig te bereiken met de auto. Het ligt dichtbij de ringweg A10 die eenvoudig toegang geeft tot de direct op de ringweg aangesloten snelwegen. Zowel de luchthaven Schiphol als het centrum van Amsterdam zijn per auto in een kwartier te bereiken. 

Per openbaar vervoer
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt nabij het NS-Station Sloterdijk, waarvandaan diverse buslijnen, metrolijnen, trams en treinen vertrekken. Een bushalte (lijn 61 en 69) ligt direct voor de ingang van het gebouw. 

Vloeroppervlakte
199 m2 gelegen op de eerste verdieping

Parkeren
3 parkeerplaatsen

Huurtermijn
5+5 jaar

Huurprijs
€ 195,00 per m2 per jaar, excl. BTW
€ 1.500,00 per parkeerplaats per jaar, excl. BTW

Servicekosten
€ 65,00 per m2 per jaar, excl. BTW

Duurzaamheid
Energielabel A

Beschikbaarheid
In nader overleg

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan