Resultaten laden ...

Neerstraat 33

20 - 464 m2 kantoorruimte te huur in Roermond

Kenmerken

Huurprijs € 110,- excl. btw
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Binnenstad

TE HUUR: ONDERNEMEN IN HARTJE BINNENSTAD IN EEN HISTORISCH GERENOVEERD MULTI-TENANT KANTOORGEBOUW "DE STEENEN TRAPPEN" MET PARKEREN!

In dit multi-tenant kantoorgebouw zijn onder andere de volgende gerenommeerde bedrijven gevestigd; RSM, Wolters en Studio Wit Zwart.

OMGEVING
De Steenen Trappen ligt op de meest centrale plek in de binnenstad. Ze zijn perfect te bereiken met de auto, te voet of met de fiets en het gebouw ligt op 5 minuten loopafstand van het trein- en busstation. Voor jouw personeel en bezoekers is het ook makkelijk even de stad inlopen voor de lunch of een boodschap. Alle mogelijkheden hiervoor liggen in een straal van 50 meter van dit bijzonder object.

PARKEREN
Ook met de auto is De Steenen Trappen prima te bereiken. Pal aan de achterzijde van het pand kunt uw auto kwijt in de parkeergarage. De parkeergarage ligt in verbinding met het kantoorgebouw.

ALL-IN
In De Steenen Trappen kun je als onderneming ook lekker doorgroeien. Heb je meer ruimte nodig voor medewerkers of heb je een extra spreekkamer nodig? Dan zijn er mogelijkheden om door te schuiven of aangrenzende ruimtes erbij te huren. Of een tijdelijke ruimte voor een paar maanden om aan dat ene project te werken. Allemaal even flexibel als je huurcontract. ALL-IN = inclusief, gas, water, elektra en internet.

BESCHIKBAAR:
Begane grond: Verhuurd
Bel-etage: Verhuurd
1e verdieping: Deels verhuurd, beschikbaar vanaf 60 m² tot ca. 149 m²;
2e verdieping: Vanaf 30 m² tot 215 m²;
3e verdieping: Vanaf 100 m;²
Souterrain, opslag: 18 m²;

INDELING:

EERSTE VERDIEPING
De groene kamer, een kantoorruimte die is afgewerkt met een parketvloer en een fraai ornamentenplafond. Deze kantoorruimte ligt aan de achterzijde van De Steenen Trappen.

De oranje kamer, een kantoorruimte die is afgewerkt met een parketvloer en een fraai ornamentenplafond. Het verschil met unit 1.2 is dat deze kantoorruimte nog een eigen afsluitbare spreekkamer heeft van circa 9m2. Ook deze kantoorruimte ligt aan de achterzijde van De Steenen Trappen.

De kleinste kantoorruimte die momenteel beschikbaar is, maar ook een een kantoorruimte die is afgewerkt met een parketvloer. Deze kantoorruimte ligt aan de voorzijde van De Steenen Trappen en is perfect geschikt voor kleine bedrijven tot maximaal 2 personen of voor een werkplek op afstand van het hoofdkantoor om bijvoorbeeld aan dat tijdelijke project te werken.

TWEEDE & DERDE VERDIEPING
Unit 2.1 ligt op de tweede verdieping en hier krijg je al veel meer het idee dat je in een loft werkt. Unit 2.1 is ook eenvoudig toe te voegen aan unit 2.2 of als jouw bedrijf meer ruimte nodig heeft.

De kantoorruimte op de bovenste verdieping met een prachtige vide waar je rechtstreeks naar de grote houten balken van het dak kijkt. Door slim gebruik van glazen wanden en plafonds zijn er twee mooie, open ruimtes ontstaan met veel daglicht. De vide heeft voor kantoorgebruik een beperkte bruikbaarheid, maar het is zeker een eyecatcher! Heeft jouw kantoor meer ruimte nodig.

De kantoorruimte met een eigen pantry. Unit 2.4 is net zoals de andere ruimtes ook instapklaar. Heeft jouw kantoor meer ruimte nodig dan zijn unit 2.3 (spreekkamer) en unit 3.2 (kantoorruimte) direct toe te voegen.

De kantoorruimte op de bovenste verdieping met een prachtige vide waar je rechtstreeks naar de grote houten balken van het dak kijkt. Door slim gebruik van glazen wanden en plafonds zijn er twee mooie, open ruimtes ontstaan met veel daglicht. Unit 2.3 ligt op de tweede verdieping en is een perfecte directiekamer of spreekkamer. De vide is een bijzondere loftachtige kantoorruimte! Beide units zijn ook apart te huur, maar dan zal de verhuurder moeten zorgen voor minder zichtbaarheid door de glazen wanden en plafonds. Natuurlijk geen probleem, maar de ruimtes passen nu heel mooi bij elkaar.

SOUTERRAIN/TUIN
In het souterrain bestaat de mogelijkheid om extra bergruimte te huren en er is een gezamenlijke ruimte aanwezig waar tafeltennis gespeeld kan worden. Ook mag u gebruikmaken van de gezamenlijke tuin waar u buiten heerlijk kunt lunchen.

TECHNISCHE INSTALLATIES
• BMI-installatie;
• Alarminstallatie;
• CV-installaties;
• Lift-installatie;
• Luchtbehandeling

ALL-IN HUURPRIJS:
Kantoorruimte vanaf € 459,- excl. BTW

PARKEERPLAATSEN OPTIONEEL
€ 99,- per plaats per maand excl. BTW

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom 3 maanden huur te vermeerderen met BTW

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van standaard ROZ (BW 7:230a)

AANVAARDING
Per direct

OPLEVERING
Huidige staat ‘as is’.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers
Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB ROERMOND
Telefoon: 0475 – 335 225?

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan