Resultaten laden ...

Nieuwe Markt 1

732 m2 kantoorruimte te huur in Schinnen

Kenmerken

Huurprijs € 4.200 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

TE KOOP/TE HUUR | NIEUWE MARKT 1 | SCHINNEN

Multifunctioneel kantoorgebouw op een goede zichtlocatie in het centrum van Schinnen op de hoek van de Dorpsstraat (drukke doorgaande weg) en de Nieuwe Markt. Het object is met in begrip van kleine aanpassingen snel in gebruik te nemen.

Het kantoor beschikt over een courant opleveringsniveau met onder andere airco’s, twee keukenblokken, verwarming en alarm. Daarnaast beschikt het object over twee zelfstandige stijgpunten. In 2012 zijn de daken vernieuwd en geïsoleerd. Het dak van het ketelhuis is in 2021 vernieuwd.

Het object is vrijwel continue verhuurd geweest en staat nu sinds kort leeg. Informeer verder naar de mogelijke transformative-opties. Zo is het best plausible om enkele appartementen te realiseren op deze locatie in de bestaande bouw.

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A76 is het object binnen 10 minuten te bereiken. Vanaf de A79 en de A2 is het object binnen 13 minuten bereikbaar.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen vanaf Schinnen de Holleweg. Deze is binnen 3 minuten bereikbaar. De dichtstbijzijnde treinhalte is gelegen in Schinnen op 12 minuten afstand.

Object:
Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag -Omschrijving –Oppervlakte (v.v.o.)
Kelder-opslagruimte-ca. 106 m²
Begane Grond –multifunctionele ruimte -ca. 335 m²
Eerste verdieping –multifunctionele ruimte -ca. 230 m²
Tweede verdieping –multifunctionele ruimte -ca. 061m²
Totaal ca. 732 m²

Parkeren:
Tegenover het object is een parkeerterrein met voldoende parkeerfaciliteiten gesitueerd.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Kernen Schinnen´ bestemd als ´centrum’. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Opleveringsniveau:
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een kantoortechnisch opleveringsniveau.

Huurgegevens:
Huurprijs: €4.200,-per maand.
* geldautomaat behoort niet tot het gehuurde.

Huurtermijn: in overleg.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

Koopgegevens:
Vraagprijs: €475.000,-kosten koper.
Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
Gemeente Schinnen, sectie C, nummers 3231
Totaal groot: 380 m2
Eigendom soort: Volle eigendom
Oplevering: In huidige staat, vrij van huur en bezemschoon.
Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.