Resultaten laden ...

Nieuwstraat 2

354 m2 kantoorruimte te koop in Goes

Kenmerken

Prijs € 795.000 k.k.
Bedrijfshal in units vanaf 354 m2
Aantal bouwlagen 3
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Goes-Centrum

TE KOOP | Multifunctioneel bedrijfspand aan de rand van het centrum van Goes

Het hoogwaardig afgewerkte pand van circa 354 m² wordt in casco staat opgeleverd en kan geheel aan de wensen van de nieuwe eigenaar worden aangepast en ingericht. Achter het pand is een privé tuin met voldoende parkeerplaatsen welke middels een op afstand bedienbaar hek kan worden afgesloten. Verder is er een enorme gezamenlijke parktuin met veel volwassen groen en een vijver. Het pand heeft zowel een entree via de tuinzijde als via de straatzijde.

Mogelijkheden
Het pand is voorheen in gebruik geweest bij een bankinstelling en is geschikt voor zeer diverse doelgroepen, die een representatief pand zoeken op een unieke locatie. Enkele mogelijkheden zijn praktijk, kantoor, galerie, mantelzorgwoning, dubbele bewoning, B&B of een combinatie van wonen en werken.

Indeling
Begane grond: Achter de statige voorgevel bevindt zich een grote hal met marmeren vloer en plafond met ornamenten. Aan weerskanten van de hal zijn kamers voorzien van fraaie plafonds, lambrisering, parketvloeren in visgraat verband en natuurstenen schouwen. Via de gang met garderobe, toilet, technische ruimte en bijkeuken komen we in de aanbouw aan de achterzijde. Vanuit deze ruimte heeft u optimaal contact met de tuin.
1e etage: De eerste verdieping is ingericht met diverse kamers en ruimtes
2e etage: De grote, open zolder is met een vaste trap bereikbaar. Ook hier kunnen meerdere kamers gerealiseerd worden.

Ligging en bereikbaarheid
In de binnenstad van Goes, aan de rand van het winkelcentrum, aan de Nieuwstraat/Beestenmarkt. Dit fraaie plein in het centrum van de stad is recent gerenoveerd. De bereikbaarheid met de auto, fiets en het openbaar vervoer is goed te noemen.

Bestemming
De locatie heeft de bestemming 'Gemengd' en kent vele mogelijkheden waaronder praktijk, kantoor, galerie, mantelzorgwoning, dubbele bewoning, B&B of een combinatie van wonen en werken.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Kadastrale informatie
Gemeente Goes, sectie D, nummers 5902 en 5886, gezamenlijk groot 372 m²

Vraagprijs
€ 795.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting
Er is geen omzetbelasting verschuldigd over de verkoop en koop.

Bankgarantie
Een zekerheidsstelling van 10% van de overeengekomen koopsom bij het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Oplevering
in overleg

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Nieuwstraat 2 te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.