Resultaten laden ...

Ninnesweg 16

302 m2 kantoorruimte te koop in Panningen

Kenmerken

Prijs € 495.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

Bent u op zoek naar een mooie locatie om wonen en werken te combineren? Dan biedt deze locatie aan de Ninnesweg 16 in Panningen volop mogelijkheden. Dit multifunctionele pand bied werkruimte voor een tal van dienstverlenend bedrijven .

De bedrijfswoning bestaat uit vier verdiepingen met op de begane grond een ruime kantoor-/praktijkruimte met veel lichtinval, de keuken, toilet, berging en een vaste trapopgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer, keuken en een slaapkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een slaapkamer en badkamer met een ruim ligbad. Het pand beschikt tevens op een ruime kelder welke momenteel dient als een archief.

Het pand is op een zichtlocatie gelegen op één van de toegangswegen naar het dorp Panningen waardoor er dagelijks veel passanten zijn. Panningen kent een uitstekende bereikbaarheid door de nabij gelegen provinciale wegen N275 en N560.

Metrages (BVO)

Begane grond: Circa. 90 m2 BVO

Eerste verdieping: Circa. 90 m2 BVO

Tweede verdieping: Circa. 32 m2 BVO

Kelder: Circa. 90 m2 BVO

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "Wonen” met daaraan onderschikt een beroep of bedrijf aan huis bestemming.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Kadastrale gegevens

Gemeente: Helden
Sectie: B
Nummer: 5.806
Kadastrale grootte: 595 m2

Koopcondities
Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan