Resultaten laden ...

Oostenburgervoorstraat 42

20 - 300 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken

Kantoorruimte huren Oostenburgervoorstraat 64 (Amsterdam Centrum)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een kantoorruimte aan de Oostzijde van Amsterdam, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in Gebouw onder de Naam “Gebouw Oostenburg” in dit monumentale kantoorgebouw zijn 40 kantoren gerealiseerd welke variëren in grootte. Daarnaast beschikt het gebouw over hoogwaardige faciliteiten zodat jij als ondernemer kan focussen op de business. Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je vrijblijvend een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Hoogwaardige faciliteiten

Het gebouw beschikt over alle hoogwaardige faciliteiten die jouw onderneming kunnen steunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Zo beschikt het gebouw over een receptieservice bij de entree van het gebouw, is het gebouw 24/7 toegankelijk middels een toegangscontrole systeem en zijn meerdere lounges aanwezig waar je informeel kunt vergaderen. Wil je toch liever een eigen vergaderzaal huren? Dat kan. In het gebouw zijn twee vergaderzalen beschikbaar die per dag deel gehuurd kunnen worden. Kom je met de auto richting het kantoor? Aan de voorzijde van het gebouw is een ruim omsloten parkeerterrein gelegen waar je als huurder een parkeerplek kan huren bij de kantoorruimte.

Soorten kantoorruimtes

Het gebouw beschikt over drie verdiepingen waar meer dan 40 kantoren gerealiseerd zijn. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf 20 m2. Toch een grootere ruimte gewenst? Dat is geen probleem. Er zijn namelijk kantoorruimtes beschikbaar in variërende formaten tot 300 m2. De ruimtes worden opgeleverd voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, te openen ramen en vloerbedekking. Wil je ook meubilair huren bij de ruimte? Dat kan. Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze collega’s.

Locatie en bereikbaarheid Amsterdam (Oostenburg)

Het gebouw is gelegen in het gebied Oostenburg, dit gebied heeft een bewogen geschiedenis. Zo is dit gebied eerst gebruikt als scheepswerf en werd het daarna toneel van Machinefabrieken. De invloeden van laatstgenoemde zijn nog steeds te zien in de omgeving. Momenteel wordt het gebied steeds meer ontwikkeld naar een gebied waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen. De bereikbaarheid van het object is uitstekend te noemen. Zo is station Amsterdam Centraal met het openbaar vervoer binnen 5 minuten te bereiken. Met de auto is het object vanaf de IJ-tunnel ook binnen enkele minuten te bereiken.