Resultaten laden ...

Oostwal 2

16 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Tuitjenhorn

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Tuitjenhorn en Kerkbuurt

Op een prachtige groene plek vol ruimte staat De Ondernemers Centrale (DOC). Het voormalige gemeentehuis aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn transformeert in rap tempo tot een dynamisch verzamelgebouw met flexplekken en kantoren voor ondernemers met pit. Een plek waar het bruist van de energie en ondernemers elkaar ontmoeten en versterken. Prettig (flex)werken, vergaderen, lunchen, een event bezoeken of organiseren: het kan allemaal in DOC.

Of je nu starter of een doorgewinterde ondernemer bent, het is de verbinding met andere professionals die werkt. Ook binnen DOC, waar een bak aan kennis en ervaring vanuit diverse branches te vinden is. Dat kun je opzoeken, maar dat hoeft niet.

Kom huren in De OndernemersCentrale. Een dynamisch verzamelpand met flexplekken, kantoren, vergaderruimtes en gemeenschappelijke (horeca)faciliteiten. Natuurlijk voorzien van alle moderne kantoorgemakken. Maar DOC is veel meer dan een werkplek. Het is dé locatie voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende omgeving waar alles in huis is om je bedrijf een professionele boost te geven.

Kantoren:

Wil je niet (meer) thuiswerken of ben je je huidige kantoor ontgroeid? Geen punt. DOC heeft mooie lichte kantoren in allerlei soorten en maten tegen aantrekkelijke tarieven. Van 16 m2 tot kantoren met 20 werkplekken en alles daartussen aan flexibel in te richten units. Zo kun je jouw ideale werkplek creëren. Natuurlijk voorzien van alle moderne kantoorgemakken zoals snel internet, gratis parkeren, een koffiebar, vergader- en evenementenruimtes en gemeenschappelijke (horeca)faciliteiten.

Maar DOC biedt veel meer om je bedrijf een boost te geven. Profiteer van de kennis, ervaring en verbinding met andere professionals die ook vooruit willen. Dat maakt huren in DOC zo aantrekkelijk.

Flexplekken:

Op zoek naar een bruisende flexplek in de regio Noord-Holland Noord?
DOC is ideaal voor de flexwerker die een vaste of flexibele werkplek zoekt waar je meer kunt dan alleen werken. Het is een perfecte plek om klanten te ontvangen in een inspirerende omgeving mét uitstraling. Waar je razendsnel je netwerk vergroot en profiteert van alle kennis en expertise om je heen.
En weet je wat het leuke is: als flexwerker in DOC kun je gratis gebruik maken van de flexplekken in De TelefoonCentrale en De OndernemersTuin in Alkmaar. Lekker flexibel toch?

Bijzonderheden:

* Kantoorruimtes vanaf slechts 16m²
* Bemande gemeenschappelijke balie
* Voldoende parkeergelegenheid
* Lift aanwezig
* Vergaderruimtes en (horeca)faciliteiten beschikbaar
* Sfeervolle entree
* Netwerkborrels en andere evenementen
* Enorme diversiteit aan mede-ondernemers

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan