Resultaten laden ...

Opaalstraat 15 1

65 m2 kantoorruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I
Bedrijventerrein TWENTEKANAAL ZUID

ALGEMEEN
Zelfstandige kantoorruimte te huur op het bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is optimaal vanwege haar ligging nabij de A35. De kantoorruimte is gelegen aan de Opaalstraat, één van de zijstraten van de Diamantstraat.

De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en heeft een eigen entree. Aan de voorzijde zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen.

Op de begane grond bevindt zich de trap naar de eerste verdieping en een toiletruimte. De kantoorruimte op de eerste verdieping is modern ingericht en voorzien van alle hedendaagse gemakken waaronder airconditioning en LED verlichting.

BEREIKBAARHEID & PARKEREN
Het object is uitstekend bereikbaar, het is namelijk direct gelegen aan de A35 met daarbij een directe verbinding naar de A1. Aan de voorzijde van het object is er ruim voldoende parkeergelegenheid.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 65 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond: ca. 5 m²
Eerste verdieping: ca. 60 m²

Vloeroppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Opgegeven metrages zijn derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Twentekanaal“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Industrie“. Ook maak het bestemmingsplan melding van een functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt, in een turn-key staat, opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Representatieve entree;
• Vloerbedekking
• Systeemplafonds met energiezuinige LED verlichting;
• Pantry en toilet;
• Airco-installatie;
• Te openen ramen;

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 150,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 550,- per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURBETALING
Per kwartaal, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring verhuurder.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan