Resultaten laden ...

Oude Beekbergerweg 19

80 - 620 m2 kantoorruimte te huur in Apeldoorn

Kenmerken

Huurprijs € 75 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Vogelkwartier

Werken in een bijzonder monumentaal pand met historie maar met modern comfort? Je onderscheiden als bedrijf met je werkplek? Dan is dit je kans!

OBJECT
Het pand dateert uit 1932 en is oorspronkelijk gebouwd als 50 kV-station voor de PGEM. Realisatie van het 50 kV-station had verband met het zendstation op Radio Kootwijk dat in 1921 gebouwd is. Dit zendstation gebruikte veel stroom en de vraag naar stroom in Apeldoorn nam begin jaren 30 snel toe.

De ruimte op de verdieping die thans als kantoorruimte te huur wordt aangeboden was de zogenaamde bediening-of regelzaal, hier was tevens de relaiskamer en een telefoonruimte. De huidige vergaderruimtes op de 2e verdieping zijn in de oorspronkelijke hijstoren gerealiseerd. Het gebouw is ontworpen door architect Hendrik Fels die als huis architect voor PGEM werkte. De stijl van het gebouw heeft veel overeenkomsten met de architectuur van Dudok. Diverse stijlkenmerken zijn zowel binnen als buiten bewaard gebleven. Het plafond van de in het midden van de verdieping gelegen open kantoorruimte is uitgevoerd met een zeldzaam zogenaamd legraam (glazen plafond waardoor indirect licht valt).

Rond 2008 heeft de huidige eigenaar het pand met veel zorg en liefde getransformeerd met behoud van zo veel mogelijk stijlkenmerken naar een bijzondere werklocatie met modern comfort. Een deel van het gebouw wordt gebruikt als para medisch centrum voor onder andere fysiotherapie, manuele therapie, bewegingsleer, diëtiek etc. (zie Bosenweide.nl).

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. Zowel via de snelwegen A1 en A50 is het object binnen ca. 10 autominuten te bereiken.

Openbaar vervoer:
Dichtstbijzijnde bushalte: Apeldoorn, Schaperstraat (loopafstand: 0,7 km. / looptijd ca. 9 min.)
Dichtstbijzijnde treinstation: Station Apeldoorn ( loopafstand: 1,4 km. / looptijd ca. 17 min.)

OPPERVLAKTE
De beschikbare kantoorruimte beslaat circa 620 m² VVO inclusief aandeel algemene ruimte (entree, keuken, gangen, toiletten).
Het kantoor beschikt over een eigen entree op de begane grond met liftinstallatie en trappenhuis. Op de tussenverdieping bevinden zich de moderne toiletten, opgedeeld in dames- en herentoilet alsmede een MIVA toilet.
Indeling 1e verdieping: Entree naar de grote open kantoorruimte met het glazen plafond. Deze bijzondere "kantoortuin" is geschikt voor meerdere werkplekken. Om de kantoortuin zijn diverse afsluitbare kantoorvertrekken en spreekkamers gesitueerd alsmede een grote vergader-/presentatiezaal geschikt voor circa 20 personen. Er is een tevens een complete moderne keuken en berg-/schoonmaakruimte.
Op de 2e verdieping is een vergader-/presentatieruimte voor circa 25 personen gesitueerd.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende gratis parkeergelegenheid.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Stadsdeel Zuid-Midden. De bestemming van het perceel is: Gemengd -3. De voor Gemengd-3 aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor: kantoor, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

ENERGIELABEL
Niet van toepassing, het betreft een monument.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in huidige complete staat opgeleverd.

AANVAARDING
Per direct.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 75,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

SERVICEKOSTEN
Servicekosten op basis van verrekenbaar voorschot € 26,50 per m² per jaar exclusief BTW.
- levering warmte, water en elektra.
- onderhoud buitenterrein en parkeerplaats.
- onderhoud buitenverlichting.
- onderhoud toegangspoorten, ramen wassen buitenzijde.
- verrekening opstal, OZB, beheerskosten.

HUURTERMIJN
In overleg, doch uiterlijk tot 31 december 2026 i.v.m. onderhuur. Een langere huurperiode is bespreekbaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

INDEXERING
Jaarlijks op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex (CPI), reeks CPI- alle huishoudens (op basis van het meest recente basisjaar), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

DISCLAIMER
Alhoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan Thoma Post Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze informatie, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd. Overigens wordt onze aansprakelijkheid in alle gevallen beperkt tot het bedrag dat, in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd krachtens de door ons afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, zijn op al onze werkzaamheden de Algemene Voorwaarden van de NVM van toepassing.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan