Resultaten laden ...

Oudeweg 109 A

139 - 319 m2 kantoorruimte te huur in Haarlem

Kenmerken

Huurprijs € 80 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Waarderpolder
Bedrijventerrein Waarderpolder

OBJECT:
Wij bieden diverse werk- en kantoorruimten aan in een keurig bedrijfsverzamelgebouw uit 2017 gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan dé doorgaande weg van Haarlem. Het pand heeft een royale entree met trappengang en liftinstallatie. Wij bieden momenteel tegen een zeer scherp tarief van € 80,- per m² per jaar 2 ruimten aan op de 1e en 2e verdieping.
Beide verdiepingen beschikken over een dubbele toiletgroep en een vernieuwde gezamenlijke pantry en kantine. Per verdieping zijn 4 tot 5 huurders gevestigd.
Er is ruime gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar aan de voorzijde van het pand.

De oppervlakten en huurprijzen zijn als volgt:
1e verdieping:
Ruimte 6: ca.180 m²
Huurprijs € 1.200,- p/m + € 750,- servicekosten p/m (ex BTW)

2e verdieping:
Ruimte 12: ca. 139 m².
Huurprijs € 925,- p/m + € 580,- servicekosten p/m (ex BTW)

De ruimten kunnen geheel naar wens van huurder worden opgeleverd. De huurprijs geldt voor de staat waarin het zich thans bevindt. Foto's 2 en 3 zijn artist impressions.

VOORZIENINGEN:
• lift;
• systeemplafonds met LED verlichting;
• airco;
• pantry;
• toiletgroep;
• gratis openbaar parkeren:
• internet tegen meerprijs verkrijgbaar;
• entree met bord voorzien van bedrijfsnaam.

LOCATIE:
De Waarderpolder is het grootste bedrijventerrein van Zuid-Kennemerland en de banenmotor van Haarlem. Er zijn ruim 1100 bedrijven gevestigd. Hier verdienen zo’n 14.500 mensen hun brood, bijna een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Twee prijzen won de Waarderpolder. Beste herstructureringsproject in de Metropoolregio Amsterdam (in 2015) en de Award Beste Geherstructureerde Bedrijventerrein van Nederland 2009-2011 (in 2009).
Doorslaggevend voor het winnen van beide prijzen was de verregaande samenwerking in de Waarderpolder in de vorm van Parkmanagement.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

EIGEN TREINSTATION:
Haarlems enige businesspark heeft een eigen treinstation - Haarlem Spaarnwoude. Snelle busverbindingen van R-net zijn er onder meer met Schiphol, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Zuid en IJmuiden. Haarlem heeft in totaal vijf R-netverbindingen (lijnen 300, 340, 346, 356 en 385) die alle vijf een halte hebben op NS station Haarlem Centraal. Vanaf de Haarlemse knooppunten rijd je met een lijnbus (lijn 15) of per (deel)fiets verder de Waarderpolder in. Met de fiets vanuit de stad of vanuit een van de omliggende gemeenten, rijd je over vrij liggende fietspaden naar je bestemming.

PARKEREN:
Parkeerplaatsen beschikbaar op gratis openbaar parkeerterrein aan de voorzijde van het pand.

BTW:
Wel van toepassing.

SERVICEKOSTEN:
Zie bovenstaand.

HUURVOORWAARDEN:
• Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
• Huurtermijn in overleg.
• Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
• Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle
huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur en servicekosten te vermeerderen met
omzetbelasting.
• Aanvaarding in overleg.
• Oplevering in huidige staat.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 18.2.2010 nummer 2010/12664, geeft o.a. aan bedrijven, zijnde een onderneming waarbij het accent ligt op het vervaardigen, ontwerpen, bewerken, installeren, opslaan en/of verhandelen van goederen.
Eventuele detailhandelsactiviteiten vinden daarbij uitsluitend plaats als ondergeschikt onderdeel van de onderneming in de vorm van verkoop c.q. levering van ter plaatse vervaardigde, bewerkte of herstelde goederen, dan wel goederen die in rechtstreeks verband staan met die uitgeoefende handelingen.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

Disclaimer:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte fouten en gebreken, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.