Resultaten laden ...

Parallelweg 64

811 - 1.633 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Boschveld
Bedrijventerrein BOSCHVELD

Locatie
Onderhavig kantoorgebouw, 'de Hoogen Donken', is gelegen aan de noordzijde van het Paleiskwartier met het centraal station op steenworp afstand. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is derhalve als zeer goed aan te merken, maar ook de bereikbaarheid per eigen vervoer is als goed te kwalificeren, zo zijn de A2, A59 en A50 op slechts 10 autominuten afstand gelegen.

De komende jaren zal deze locatie verder uitbloeien tot het bruisende EKP-terrein waarin een mooie mix tussen wonen en werken zal ontstaan.

Object & oppervlakte
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte heeft een totale grootte van circa 1.633 m² vvo, verdeeld over de entree op de begane grond (circa 21 m²), de eerste verdieping (circa 800 m²) en tweede verdieping (circa 812 m²). Deelverhuur per verdieping behoort ook tot de mogelijkheden.

Toegang geschiedt op de begane grond middels de eigen entree aan de zijkant van het gebouw. De eerste verdieping bestaat uit twee grote kantoortuinen met aan beide weerszijden zes kantoorkamers. De tweede verdieping bestaat tevens uit twee kantoortuinen met aan beide weerszijden acht kantoorkamers. De kantoorkamers zijn momenteel als klaslokalen in gebruik. Op iedere verdieping is een apart, dubbel dames- en herentoilet aanwezig, alsmede een aansluiting voor een pantry.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige staat opgeleverd en zijn onder andere voorzien van:
- vloerafwerking (tapijt);
- wandafwerking (metalstud wanden en stuc);
- systeemplafond voorzien van verlichting;
- luchtbehandeling in combinatie met topkoeling;
- verwarming middels radiatoren;
- kabelgoten voorzien van data en elektra;
- zonwering buitenzijde.

Parkeren
Aan de achterzijde van het kantoor is voorzien in een eigen en afsluitbaar parkeerterrein. Per verdieping kunnen er vijf parkeerplaatsen gehuurd worden.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 130,00 per m² per jaar, te vermeerderen met 5% BTW nadeelcompensatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan