Resultaten laden ...

Parijsboulevard 335

41 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Bergerweg-Rosengarten
Bedrijventerrein Bedrijvenstad Fortuna

TE HUUR | KANTOORUNITS | PARIJSBOULEVARD 335 | SITTARD

Centraal gelegen op Bedrijvenstad Fortuna bieden wij binnen dit bedrijfsverzamelobject diverse kantoor- en werkruimten aan.
De beschikbaarheid is vanaf circa 25 m² tot tot circa 250 m² waarbij ruimten indeelbaar zijn vanaf één kantoor voor 1-2 werkplekken tot een ruime privé kantoorvloer. Momenteel is er nog één kantoorruimte van ca. 41 m² beschikbaar. Deze kan leeg (wel airco) of volledig gemeubileerd opgeleverd worden.

BEREIKBAARHEID :
Het object is gelegen op ‘Bedrijvenstad Fortuna’. Dit bedrijventerrein ligt ten westen van Sittard aan de kruising van de provinciale wegen N276 en N294, waardoor de binnenstad van Sittard optimaal bereikbaar is. De op- en afrit van de autosnelweg A2 Maastricht / Luik / Amsterdam is binnen 6 autominuten bereikbaar. Openbaar vervoer stopt voor de deur (Buslijn 12, 110 en 112) met directe verbindingen naar NS station Sittard (5 minuten reistijd).

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Eerste verdieping kantoor-/werkruimte totaal ca. 250 m² vanaf ca. 25 m²

BESCHIKBAARHEID:
Momenteel is er nog één kantoorruimte van ca. 41 m² beschikbaar. Deze kan leeg (wel airco) of volledig gemeubileerd opgeleverd worden.

MEDEGEBRUIKERS:
momenteel zijn de volgende medehuurder binnen het complex gevestigd:
- Sportzone Limburg
- Stichting Huis voor de Sport Limburg
- Telefoonhoesje.nl
- designbureau We Are KACE

PARKEREN :
Aan de overzijde van het object is een groot parkeerterrein gelegen.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Bergerweg Zuid.”, vastgesteld op 11-04-2013, bestemd als “bedrijventerrein”. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

SERVICEKOSTEN :
Nader overeen te komen. De servicekosten zijn afhankelijk van het beoogd gebruik van huurder. Er zal een maandelijkse voorschotbijdrage door verhuurder in rekening worden gebracht.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs: op aanvraag.
Huurtermijn: In overleg met verhuurder.
Huurbetaling: Per maand vooruit.
Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.
Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.