Resultaten laden ...

Parklaan 15

11 - 24 m2 kantoorruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Huurprijs € 210 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Ophoven

Atelier Wielders:

Een verzamelplek van creatieve en eigenzinnige ondernemers in de wereld van ontwerp en zorggelegen in een rijks monumentale kantoorvilla langs de Geleenbeek, omgeven door groen en vlakbij centrum Sittard.

De zes kantoor ruimtes op de bovenverdieping van deze monumentale kantoorvilla worden apart verhuurd. Aan elke ruimte zijn 1 of meerdere parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke keuken verbonden. De ruimtes variëren tussen de 11m2 en 24m2. De all-in prijs per kamer bedraagt tussen de 210 en 485 euro. Dit is inclusief parkeerplaats(en), Gas, water, Electra, Wifi, Schoonmaak (keuken, toilet, gang wekelijks), Internet, Afval, Tuin, Alarmcentrale.

Het Rijks monumentale pand, gebouwd in de stijl van Het nieuwe bouwen (1933), deed dienst als atelier en woonhuis van architect Joseph Wielders. Aan de binnen en buitenkant is het pand in zijn originele staat bewaard gebleven.

Het pand is van grote betekenis vanwege de situering - in een lineaire bebouwingsstructuur met landhuizen, villa's en een school die de verschillende perioden in de oeuvreontwikkeling van Wielders illustreren. Dit maakt het zodanig verbonden met de ontwikkeling cq. uitbreiding van Sittard in de eerste helft van de twintigste eeuw.

De kantoorvilla is verder van bijzondere betekenis voor het aanzien van de stad en heeft een historisch-ruimtelijke relatie met de loop van de Geleenbeek. Het pand is zowel wat betreft het exterieur als het interieur in hoge mate gaaf bewaard gebleven en is van groot belang voor de structurele en visuele gaafheid van de bebouwde omgeving.

Kenmerken:

Huurprijzen tussen de 210 en 485 euro per maand

Oppervlakte tussen de 11m2 en 24m2.