Resultaten laden ...

Parklaan 3

27 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Nieuwe Werk
Bouwjaar 1940

Bijzonder representatief karakteristieke gebouw met nog beschikbare kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping aan de statige Parklaan 3 te (3016 BA) Rotterdam in het Scheepvaartkwartier. Kantoorunits zijn beschikbaar vanaf € 550,-- exclusief servicekosten. Flexibele contracten zijn in overleg bespreekbaar.

Bij binnenkomst in de ontvangsthal toont het gebouw zicht direct als indrukwekkend monument. het markante pand geniet van de status als rijksmonument. De zeer royale en luxe entree is voorzien van veel marmer en hoge houten lambrisering geven het geheel een chique en karakteristieke uitstraling. Huurders mogen in overleg met de verhuurder gebruik maken van de unieke spreekkamer op de begane grond, welke beschikt over een gestrekt uitzicht op de tuin.

De kantoorruimten op de 4e verdieping zijn reeds ingericht en het meubilair kan in overleg met de verhuurder worden overgenomen/gebruikt.

Locatie:
Het pand is centraal gelegen in het centrum van het historische Scheepvaartkwartier. Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)café’s zoals de Ballentent, Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid:
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer (bus, tram en metro) is deze kantoorruimte uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar via de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Oppervlakte:
4e verdieping
unit 4.1 & 4.2- 2-4 werkplekken
unit 4.3 & 4.4- 2 werkplekken

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt opgeleverd in huidige staat, onder meer voorzien van:
• Glad afgewerkte plafondafwerking;
• Aanwezige verlichting;
• Te openen ramen;
• Aanwezige markiezen;
• Kabelgoten ten behoeve van data- en elektrabekabeling voorzien van elektra en WCD’s;
• Aanwezige vloerafwerking (tapijt).

Huurprijs:
Unit 4.1 & 4.2 : vanaf € 850,--per unit
Unit 4.3 & 4.4 : vanaf € 550,--per unit

Bovengenoemde bedragen zijn excl. servicekosten per maand en excl. BTW

Servicekosten:
Een voorschotbedrag van € 51,20 per m2 (exclusief BTW) wordt in rekening gebracht voor de volgende leveringen en diensten namens Verhuurder:
- Verwarmingskosten;
- Electra;
- Water;
- Schoonmaakkosten;
- Tuinonderhoud;
- Kosten afvalcontainers;
- Kosten alarminstallatie;
- Onderhoud installaties;
- Belastingen en verzekeringen;
- Administratiekosten (5%).

Het onderhoud en eventuele vervanging van de in het pand aanwezige installaties (inclusief verlichting) zijn geheel voor rekening van huurder.

Huurtermijn:
In overleg, afwijkende periode(n) zijn bespreekbaar.

Huurbetalingen:
Doormiddel van automatische incasso per kalendermaand vooruit.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Parkeren:
In de directe omgeving kan tegen betaling langs de openbare weg worden geparkeerd, anders middels een parkeervergunning. Tevens is er de mogelijkheid om te kunnen parkeren in de parkeergarage onder de Erasmusbrug.

Bankgarantie:
Een bankgarantie ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW. Verhuurder kan eventueel nadere eisen stellen m.b.t. de door huurder te verstrekken zekerheidsstelling.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan