Resultaten laden ...

Parkweg 43

20 - 340 m2 kantoorruimte te huur in Beesd

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Beesd

Moderne kantoor- showroomruimtes beschikbaar in dit prachtige pand aan de Parkweg 43 in Beesd. Bij de bouw van het gebouw in 2007 is gekozen voor het gebruik van hoogwaardige artikelen en een tijdloos ontwerp wat de kwaliteit en de uitstraling absoluut ten goede is gekomen. Met name voor ondernemers die op zoek zijn naar een fijne en representatieve werkomgeving op een toplocatie zijn deze units uitermate geschikt.

Het gebouw ligt namelijk op steenworp afstand van de op- en afritten van de Rijksweg A2 (Amsterdam – Maastricht). Op enkele kilometers ligt bovendien knooppunt Deil waardoor de Rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen) eveneens snel bereikbaar is.

De grote showroomruimte op de begane grond is momenteel in gebruik door de onderneming van de eigenaar. Op de begane grond en op de eerste verdieping zijn momenteel meerdere units beschikbaar variërend vanaf circa. 20 m2 tot maximaal 160 m2 BVO. Als gebruiker van een unit in het gebouw kunt u gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals onder andere de sanitaire voorzieningen en de kantine met uitgebreide keuken.

Beschikbare units

Op de begane grond zijn kantoorunits vanaf circa. 20 m2 beschikbaar. Zolang als de beschikbaarheid het toestaat zijn er meerdere kantoorunits op de begane grond te combineren tot maximaal 115 m2.

Op de eerste verdieping zijn er momenteel eveneens kantoorunits beschikbaar vanaf circa. 20 m2.

Naast de kantoorunits is er op dit moment ook nog een grote open kantoor- showroomruimte beschikbaar op de eerste verdieping van maximaal 160 m2 BVO. In samenspraak met de verhuurder kan de ruimte opgesplitst worden in meerdere kantoor- showroomunits.

Opleveringsniveau

- automatische schuifdeuren;
- gezamenlijke sanitaire voorzieningen;
- gezamenlijke kantine met keukenblok;
- goederenlift van circa. 1.000 kg;
- elektrische installatie met diverse aansluitingen;
- alarminstallatie;
- siergrindvloer;
- verlichtingsarmaturen;
- vloerverwarming;
- brandmeldinstallatie en brandblusvoorzieningen;

Parkeren
Op het volledig verharde en omheinde buitenterrein zijn volop parkeermogelijkheden.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een "Gemengd – Parkweg” bestemming. Hierdoor zijn bedrijven in de categorie 1 en 2 van de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

De bedrijfsruimten zijn voor veel bedrijfsactiviteiten te gebruiken:
Hieronder een aantal voorbeelden:
- Uitgeverijen en aanverwanten
- Farmacie
- Alle bedrijfsactiviteiten/dienstverlening t.b.v. Automotive
- Bouw
- Groothandelsactiviteiten
- Detailhandel
- Catering
- Financiële instellingen
- Makelaardij
- Computer/informatie technologie
- Overige zakelijke dienstverleningen
- Gezondheids- en welzijnzorg
- Cultuur, sport en recreatie

Het volledige overzicht is op te vragen.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg, flexibele huurovereenkomsten zijn bespreekbaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst Januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan