Resultaten laden ...

Parlevinkerweg 1

29 - 363 m2 kantoorruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs € 195 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Havengebied
Bedrijventerrein Venlo Trade Port

Het solitaire, representatieve kantoor is gelegen op een zicht locatie op het bedrijventerrein “Venlo Trade Port” te Venlo.

Venlo is kenmerkend door de strategische ligging tussen luchthaven Schiphol en de havens van Rotterdam en Antwerpen in westelijke richting, en het Europese achterland in de oostelijke richting. De gemeente Venlo telt ca. 100.000 inwoners en is hiermee na Maastricht de grootste gemeente in Limburg. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over de omliggende gemeenten waarmee vestiging in deze plaats erg aantrekkelijk is.

Kenmerken

Algemeen
Het onderhavig object betreft een solitair, representatief bedrijfsverzamelgebouw met een verhuurbaar oppervlak van in totaal circa. 3.180 m2.
De kantoren zijn verdeeld over een drietal objecten welke aan elkaar geschakeld zijn, bestaande uit circa. 1.284 m2, circa. 265 m2 en circa. 955 m2 kantoorruimte.
Beschikbaar: per direct.

Bestemming

Hoofdbestemming: Kantoorruimte

Oppervlakten

Perceeloppervlakte: circa. 556 m2
Totale oppervlakte: circa. 1.695 m2
Te huur: Kantoorruimte vanaf 29 m² t/m 363 m².

Object:

Het onderhavig object betreft een kantoorgebouw met een morderne uitstraling en een verhuurbaar oppervlak van in totaal ca. 1.695 m². De kantoren zijn verdeeld over een viertal verdiepingen.

Bereikbaarheid:

Auto

Het object ligt binnen enkele autominuten afstand van de toe- en afritten naar de A67, A73 en A74, van waaruit u een uitstekende verbinding heeft naar Antwerpen, het Ruhrgebied en Eindhoven (A67) en Nijmegen en Maastricht (A73).

Openbaar vervoer

Het object op is ca. 650 meter loopafstand gelegen van de bushalte De Sondert, welke in directe verbinding staat met de NS-stations Blerick en Venlo.

Parkeren

Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Huuruitgangspunten

Huurprijs

De huurprijs bedraagt € 195,- per m² per jaar exclusief btw

Servicekosten

De servicekosten (o.a. de levering van gas, water en elektra, internet, schoonmaak algemene ruimte, alarm- en beveiligingskosten en algemene onderhoudskosten) zijn bij de huurprijs inbegrepen, waardoor u nooit een afrekening ontvangt op het einde van het jaar.

Huurtermijn

In overleg bespreekbaar.

Beschikbaarheid

In overleg, doch op korte termijn

Opleveringsniveau

– Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
– Aluminium/Houten kozijnen (draai-kiep) voorzien van dubbel glas;
– Verwarming middels wandradiatoren voorzien van radiatorkranen;
– Koeling middels topkoeling / airco;
– Pantry’s en toiletvoorzieningen per verdieping;
– Liftinstallatie;
– Glasvezelinternet (inclusief 4G back-up);

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================