Resultaten laden ...

Pascalstraat 24

260 m2 kantoorruimte te huur in Ede

Kenmerken

Perceeloppervlakte 306 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Frankeneng

In kantoorgebouw ‘de Triomfoor’ treffen we dit hedendaagse kantoor van ca. 260 m² (incl. aandeel algemene ruimten) met parkeerkelder.

De buitenzijde kenmerkt zich door de prachtige hedendaagse gevel. Maar ook bij de entree op de verdieping is het fijn binnenkomen. Een waar visitekaartje voor uw onderneming.

Er zijn momenteel 4 kantoor-/spreekkamers, waarvan 1 uiterst riante kantoortuin (welke naar wens nog opsplitsbaar is). In de centraal gelegen middenruimte staat momenteel een riante spreek-/koffietafel. Hier is het heerlijk informeel koffiedrinken/lunchen/borrelen met collega’s of opdrachtgevers.

Duurzaamheid? Check! De eigenaar heeft een 26-tal zonnepanelen laten plaatsen, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de gezamenlijke huurders. Ook is recent nagenoeg alle verlichting vervangen voor LED-verlichting.

Openbaar vervoer, winkels en de op/afritten van de A-12 en de A-30 zijn op zeer korte afstand gelegen. Dus ook wat dat betreft, een aantrekkelijke locatie.
Benieuwd? We zien u graag voor een vrijblijvend bezoek!

Parkeren:
Diverse parkeerplekken in de parkeerkelder en/of voor de deur (op eigen terrein), in overleg beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 26.500,- per jaar, exclusief BTW, exclusief GWE. Op basis van huidige staat van oplevering. De servicekosten bedragen € 1.855,- per jaar (prijspeil 2022).

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van € 8.000,-.

Aanvaarding:
Op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één (1) jaar.

Opzegtermijn:
3 maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Maatvoering:
De in deze projectinformatie opgenomen maatvoering is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Er is geen NEN-meting uitgevoerd m.b.t. de maatvoering.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.