Resultaten laden ...

Pasteurweg 53

180 m2 kantoorruimte te huur in Roelofarendsveen

Kenmerken

Servicekosten € 2 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Tuinbouwgebied
Bedrijventerrein De Lasso
Aantal bouwlagen 2

Te huur: Kantoorruimte, zeer gunstig gelegen t.o.v. snelweg A4!

Aan de Pasteurweg 53 treft u een fijne kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping, met een oppervlakte van ca. 180 m².

De hal is voorzien van:
– Eigen toiletgroep
– Gezamenlijke entree (beveiligd met alarmsystemen)
– Systeemplafond met tl-verlichting
– Vloerbedekking
– Elektra voorzieningen
– Elektrische zonwering buiten
– Luxaflex

ZEER CENTRALE LIGGING
De bedrijfsruimte is gelegen op bedrijventerrein De Lasso-Noord en is zéér gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen zoals de A4 en A44. In 3 minuten zit u op de A4 en rijdt u naar de grote steden in de randstad zoals Schiphol (15 minuten), Amsterdam (25 minuten), Den Haag (20 minuten) en Rotterdam (30 minuten). De bedrijfsruimte bevindt zich op ‘de Lasso’, een bedrijventerrein van 24 hectare groot. Bedrijven in de omgeving zijn bijvoorbeeld, Karwei, Mooren Auto, Heembouw, Mercedes Benz, Tulpen.nl, Europe Fine Foods en Schiphol Parking. Tevens bevindt dit bedrijventerrein zich nabij 2 bushalten en op ca. 1200 meter van het dorpscentrum van Roelofarendsveen waar u diverse winkelvoorzieningen treft. Het is een veilig bedrijvenpark, dat voldoet aan de eisen van deze tijd en beschikt over de juiste keurmerken en certificaten. Dit maakt het bedrijventerrein tot een perfecte locatie voor uw bedrijf!

HUURPRIJS
De huurprijs voor deze bedrijfsruimte betreft € 15.500,- per jaar, excl. BTW, incl. G/W/L, excl. servicekosten. De huurprijs wordt vermeerderd met de servicekosten, deze betreffen € 2,50 per m² per jaar.

PARKEERRUIMTE
Voor de bedrijfsruimte is parkeergelegenheid in openbare parkeervakken.

LET OP / PLEASE NOTE
– Voorafgaand aan het plannen van een bezichtiging ontvangen we graag een uittreksel van uw KvK-gegevens / Prior to the viewing we would like to receive your details from the Chamber of Commerce
– Niet geschikt voor detailhandel / not available for retail