Resultaten laden ...

Pastoor Weijsstraat 15

259 m2 kantoorruimte te koop in Marknesse

Kenmerken

Prijs € 495.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Marknesse kern
Bedrijventerrein INDUSTRIETERREIN MARKNESSE

Riante bedrijfswoning met vrijstaande kantoor- praktijkunit beschikbaar aan de rand van het bedrijventerrein in Marknesse. Het perceel is gelegen op de hoek van de Pastoor Weijsstraat en de Oudeweg. Zodoende hebben de bedrijfswoning en de kantoor- praktijkunit ieder een eigen ingang en een apart adres.

De kantoor- praktijkunit is al een aantal jaren verhuurd aan een dierenkliniek. De huurovereenkomst met de dierenkliniek kan jaarlijks worden opgezegd indien gewenst. U kunt de kantoor- praktijkunit dus blijven verhuren als belegging of op korte termijn zelf gebruiken.

Oppervlakten

Bedrijfswoning: circa. 144 m2 BVO
Kantoor- praktijkunit: circa. 115 m2 BVO

Totale perceel oppervlakte: 769 m2

Indeling bedrijfswoning

De bedrijfswoning is centraal gelegen aan de rand van middelgroot dorp, een fijne beschutte tuin gelegen op noord-westen plus een deels overdekte binnenplaats, veel privacy. De woning is gelijkvloers, heeft een grote leefkeuken en bijkeuken met deur naar de binnenplaats. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, badkamer met douche, bijkeuken met witwasaansluitingen en vier slaapkamers.

De grote en lichte L-vormige woonkamer heeft een open haard en openslaande deuren naar terras en achtertuin.
Plavuizen in keuken en hal en vinyl in alle kamers en geheel voorzien van cv.

Omgeving

Marknesse is een leuk dorp midden in de polder met veel bedrijvigheid en ruime voorzieningen zoals supermarkt, slager, bakker, kapsalons, cafetaria, overige horeca, meerdere basisscholen en veel sportvoorzieningen. Recreatiemogelijkheden zijn er in het nabijgelegen Waterloopbos en Netl en maar een klein stukje verderop in de natuurgebieden De Weerribben en De Wieden.

Bereikbaarheid

Marknesse is zowel vanaf het "oude land” (via Blokzijl of Vollenhove) als vanuit de Noordoostpolder te bereiken. De A6 zorgt voor een snelle route naar het noorden en het zuiden, de N50 zorgt dat Kampen en Zwolle binnen handbereik liggen. Ook per bus is Marknesse prima te bereiken.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op het eigen terrein en in de directe omgeving.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan is er sprake van een gemengde bestemming waardoor onder zakelijke dienstverlening, maatschappelijke dienstverlening en bedrijven in de categorieën 1 en 2 zijn toegestaan. Het woongedeelte heeft een bedrijfswoning bestemming.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoor- praktijkruimte

- Alarminstallatie
- Garderobe
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Linoleumvloer
- Kantine
- Meerdere pantry's
- Wandradiatoren
- CV - installatie

Kadastrale gegevens

Noordoospolder BZ 1057 : 514 m2

Noordoospolder BZ 1260 : 255 m2

Koopcondities

Vraagprijs: € 495.000,- k.k.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan