Resultaten laden ...

Piet Heinstraat 31

177 m2 kantoorruimte te huur in Goes

Kenmerken

Bedrijfshal in units vanaf 177 m2
Aantal bouwlagen 1
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Goes-Centrum

TE HUUR

Luxe kantoor/praktijkruimte in Businesscenter 'De Stadspoort' te Goes

Op een toplocatie, in het centrum van Goes, staat dit Business Center De Stadspoort. Het kantoorpand bestaat uit 5 verdiepingen met daarin diverse soorten grote en kleine ondernemingen.

De Ruimte
Deze praktijk/kantoorruimte kan heel divers worden gebruikt. Deze ruimte is in het verleden gebruikt door een onderwijsinstantie en beschikt daardoor over diverse kleinere ruimtes. Deze ruimtes kunnen heel divers ingezet worden. Bijvoorbeeld als praktijkruimte, maar ook als kantoor of leslokaal. Tevens kan de ruimte gecombineerd worden met een vergelijkbare ruimte eronder. Deze twee ruimtes kunnen namelijk met elkaar worden verbonden door middel van een inpandige trap. De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping, welke bereikt kan worden met de lift. De ruimte beschikt over een vloeroppervlakte van 318 m² VVO. De eventueel te combineren ruimte bevindt zich op de begane grond en beschikt over 319 m² VVO. Beide ruimtes beschikken over een eigen pantry en toiletgroep.

Ligging
Business Center De Stadspoort is ideaal gelegen op een steenworp afstand van zowel het NS station als het busstation. Het winkelcentrum van Goes ligt eveneens op loopafstand. Bovendien liggen de bedrijventerreinen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Business Center De Stadspoort is gelegen aan de doorgaande weg door Goes. De stad Goes heeft een centrale ligging in Zeeland waardoor iedere bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Rotterdam ligt op 1 uur reisafstand en Antwerpen en Breda op 45 autominuten. Door de Westerscheldetunnel zijn ook België en Zeeuws Vlaanderen moeiteloos te bereiken.

Bestemming
"Centrumdoeleinden II"
Hierbij toegestaan:
a.Kantoren;
b.Maatschappelijke doeleinden;
c.Kleinschalige bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 en 2 van de 'Staat van Bedrijfsactiviteiten'

Huurprijs
De huurprijs bedraagt €115,- (excl. BTW) per m² VVO per jaar.

Voorzieningen gebouw
-ondergrondse parkeergarage;
-hoogwaardige afwerking;
-drie liften;
-centrale verwarming;
-aluminium gevelkozijnen met zonwerend glas;
-brandmeldinstallatie;
-intercominstallatie met automatische deuropeners;
-Huismeester(diensten);
- Op aanvraag mogelijkheden tot het aanbieden c.q. faciliteren van glasvezel in het gebouw.

Voorzieningen kantoorruimtes
-toiletgroep;
-2 eigen pantry's;
-topkoeling;
-vloerbedekking;
-databekabeling;
- aparte ingerichte kamers;
- inpandige trap naar de 2e ruimte.

Parkeren
In de ondergelegen parkeerkelder zijn vaste parkeerplaatsen beschikbaar voor huur. Deze ondergrondse beveiligde parkeergarage is voorzien van laadpalen om auto's elektrisch te kunnen laden (5 laadpalen met ieder 2 laadstations dus 10 stuks in totaal).

Servicekosten
De servicekosten worden vastgesteld op basis van de door of vanwege verhuurder bijkomende leveringen en diensten. De servicekosten bedragen € 70,-- per m² vvo per jaar, te vermeerderen met BTW. De servicekosten zullen als voorschot in rekening worden gebracht en worden periodiek gelijk met de huurpenningen verrekend op basis van werkelijk verbruik.

Huurbetaling
De huurpenningen inclusief voorschot servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurperiode
In overleg.

Huurindexatie
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks "CPI-Alle Huishoudens" (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/waarborgsom
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en BTW.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B, van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen, op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde 'opteringsverklaring' zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend. Huurder verklaart hierbij dat de onroerende zaak ook tenminste gebruikt gaat worden voor doeleinden waarvoor recht op aftrek van omzetbelasting bestaat.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Model ROZ-kantoorruimte 2015 aangevuld met enkele aanpassingen van verhuurderszijde.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel A.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "De Stadspoort, Piet Heinstraat te Goes". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Voor nadere informatie en/of bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Faasse & Fermont
Frans den Hollanderlaan 12
4461 HN Goes