Resultaten laden ...

Polarisavenue 1

5.479 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

Transpolis is gelegen in het kantorenpark Beukenhorst-Oost aan de Polarisavenue 1-101 in Hoofddorp en kan worden gezien als ‘De Poort’ van de kantorengebieden gelegen in Beukenhorst. Dit kantoorgebouw is ook wel de ‘Eye-catcher’ van Hoofddorp door de goede locatie ten opzichte van de Rijksweg A4 en de Kruisweg. Daarnaast beschikt het over een gunstige ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport. Ook met het openbaar vervoer is Transpolis goed bereikbaar. Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS Station Hoofddorp is het kantoorgebouw op tien minuten loopafstand.

In de afgelopen jaren is kantorenwijk Beukenhorst ontwikkeld tot een bruisend gebied met een combinatie van wonen, werken en recreëren. In de omgeving zijn op loopafstand ook meerdere restaurants zoals Brasserie Puur, Masami Fusion & Restaurant & Lounge Hotel Hyatt.

De ontwikkelingen in het gebied in combinatie met de strategische ligging maakt de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-zuid in Hoofddorp een aantrekkingskracht voor internationale partijen. In de omgeving van Transpolis hebben zich onder andere L’Oréal, Hertz, TNT, Asics, Buma Stemra en Omron gevestigd.

In de nabije toekomst zal door de verschillende renovatie/ verbouwingsprojecten ca 115.000 m² uit de markt wordt gehaald, het hoogwaardig aanbod van kantoorruimte in Hoofddorp zal hierme dalen. Dit maakt de positie van Transpolis interessant.

Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ongeveer 18.000 m² verdeeld over zeven verdiepingen (verdeeld over drie bouwdelen) en beschikt over ongeveer 450 parkeerplaatsen, gelegen in de parkeergarage bij het gebouw en op het vernieuwde afgesloten buitenterrein.

De entree en het buitenterrein van het gebouw zijn recent gerenoveerd. Daarnaast heeft het kantoorgebouw meerdere faciliteiten zoals een full-service receptie, een groot bedrijfsrestaurant en sportfaciliteiten.

Transpolis heeft met zijn kwaliteit, serviceniveau, voorzieningen en bewezen track record in bezettingsgraad een fundamentele positie ten opzichte van het overige aanbod in Hoofddorp. Het gebouw beschikt over een BREEAM EXCELLENT & WELL GOLD certificering, Transpolis kan qua duurzaamheid en gezondheid weer decennia mee.

BESCHIKBAARHEID
Er is 6.306 m² v.v.o. aan kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, als volgt verdeeld over de verschillende gebouwen en verdiepingen:

Gebouw A: als geheel te huur (eigen entree)
Totaal 2.301 m² (of eventueel 2.921 m²) verdeeld over de volgende verdiepingen
Begane grond 449 m²
1e verdieping 628 m² (eventueel extra 589 m² beschikbaar)
2e verdieping 1.224 m²

Gebouw B: per unit beschikbaar
5e verdieping 862 m²
5e verdieping 47 m², 146 m², en 222 m²
6e verdieping 267 m²

Gebouw C: per unit beschikbaar
Begane grond 54 m²
Mezzanine 495 m² en 341 m² (eventueel samen te voegen tot 836 m²)
2e verdieping 356 m²
3e verdieping 464 m², 363 m² en 388 m² (eventueel samen te voegen tot 1.215 m²)

Alle bovenstaande m² zijn v.v.o. inclusief toedeling algemene ruimte.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: vanaf €190,- per m² per jaar;
Parkeerplaatsen: vanaf €1.250,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 75,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot (Prijspeil 2023).

HUURTERMIJN
5 jaren + 5 optiejaren.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A+ en heeft een BREEAM certificaat Excellent.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Gerenoveerd centrale entree met lobby en espressobar;
- Speciaal ontworpen kabelgoten met aansluitingen voor data-, spraak- en elektrobekabeling, voorzien van elektra;
- 5 liften;
- Te openen ramen;
- Mechanische ventilatie met stopkoeling;
- Nieuwe systeemplafonds voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorzieningen inclusief douchefaciliteiten;
- Lichtregeling d.m.v. detectie (energiezuinig);
- Beveiliging;
- Ruimtes kunnen in overleg geheel turn-key worden opgeleverd naar wensen huurder.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een parkeergarage en een vernieuwd eigen afgesloten parkeerterrein. De parkeernorm bedraagt 1:42. Echter zijn er momenteel 133 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur, waardoor er in overleg de mogelijkheid bestaat tot het huren van extra parkeerplaatsen op flexibele basis.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Het gebouw is bereikbaar via Rijksweg A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum. Deze afslag geeft directe toegang tot de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-Zuid.

Openbaar vervoer:
Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS Station Hoofddorp is Transpolis per shuttle bus - als standaard service van de gebouweigenaar - in enkele minuten bereikbaar. Verder kan de afstand tussen het kantoorgebouw en het NS station te voet in ongeveer tien minuten worden afgelegd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan