Resultaten laden ...

Prins Mauritslaan 48 A

330 m2 kantoorruimte te huur in Harderwijk

Kenmerken

Huurprijs € 115 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriegebied "De Sypel"
Bedrijventerrein De Sypel (Werkgebied Sypel)

Te huur: Prins Mauritslaan 48a Harderwijk

Nieuw gebouwde, zelfstandige kantoorruimte op bedrijvenpark Sypel op zichtlocatie!

De kantoorruimte is gelegen op de verdieping met eigen entree en is nog volledig naar eigen inzicht in te delen. Een 2D en 3D voorbeeld van de indeling is te zien bij "Plattegrond" en de tekening met maatvoering is bijgesloten bij de foto's.

Voor het pand zijn maar liefst 8 eigen parkeerplaatsen beschikbaar!

BEREIKBAARHEID
Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, Rijksweg A28 om de hoek.

OPPERVLAKTE
In totaal circa 330 m² VVO, met eigen entree, keukenruimte en toiletten gelegen op de 1e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU / VOORZIENINGEN
- een systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- verwarming;
- een keuken;
- een dames en heren toilet.

HUURPRIJS
€ 115,- per m² per jaar excl. BTW.

PARKEREN
Het object heeft 8 eigen parkeerplaatsen.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder te bepalen.

VOORTZETTINGSTERMIJN & OPZEGTERMIJN
In overleg.

BETALINGEN
Per maand vooraf.

AANVAARDING
In overleg.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan is genaamd Tweelingstad - Bedrijvenpark Sypel. De bestemming is Bedrijf met als functieaanduiding 'Kantoor' en 'Detailhandel Perifeer'. Huurder is zelf verantwoordelijk voor zijn gebruiks-/vestigingsvergunningen en/of ontheffingen.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst Kantoorruimte en andere Bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na ingangsdatum.

BIJZONDERHEDEN
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Hagenbeek Vastgoed. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, worden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aanbieding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan Hagenbeek Vastgoed geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.