Resultaten laden ...

Prinses Marijkeweg 1 c

68 m2 kantoorruimte te huur in Ameide

Kenmerken

Huurprijs € 890 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Ameide Kern

Prinses Marijkeweg 1c te Ameide | Functionele kantoorkamer met archief-/opslagruimte, gesitueerd in het centrum van Ameide.

ALGEMEEN
Aan de Prinses Marijkeweg 1c te Ameide bieden wij deze nette kantoorkamer van ca. 46,5 m2 aan. De ruimte wordt te huur aangeboden in combinatie met een archief-/opslagruimte ter grootte van 22 m2. De kantoorruimte bevindt zich een net gebouw in het centrum van Ameide, boven een kleinschalige dokterspraktijk. De kantoorkamer is gesitueerd aan een ruime vide, met veel natuurlijk daglichtinval.

STERKE PUNTEN
- Betaalbaar
- Goede locatie
- Veel natuurlijk daglichtinval
- Gescheiden archiefruimte

OPPERVLAKTEN
- Ca. 46,5 m2 kantoorruimte
- Ca. 22 m2 archief-/opslagruimte

Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

INDELING
Aan de voorzijde van het gebouw bevindt zich de gemeenschappelijke entree voor zowel de begane grond als de verdieping. De entree is netjes afgewerkt. De trap naar de verdieping bevindt zich direct bij de entreedeur. De verdieping is ingedeeld met een drietal kantoorkamers, verkeersruimte, gemeenschappelijke keuken en toiletruimte.
De kantoorruimte is aan het begin van de gang gesitueerd en beschikt dankzij de raampartijen over veel daglichtinval. De archiefruimte bevindt zich achterin het gebouw en heeft een oppervlakte van ca. 22 m2.

BOUWAARD
Het object is in 2001 gerealiseerd en is gebouwd op een betonfundering. De constructie betreft deels een traditionele constructie en deels een staalconstructie. De gevels zijn gemetselde gevels in spouw.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Gas-,elektra-,watervoorzieningen
- Rioolaansluiting
- Alarmsysteem
- Brandblusmiddelen
- Hoofdentree
- CV-installatie met radiatoren
- Ruime vide met veel natuurlijk daglichtinval

Kantoorruimte:
- Tapijtvloer
- Glad afgewerkte muren
- Systeemplafond
- Inbouwarmaturen
- Diverse 230V stopcontacten
- Radiatoren
- Tweetal ramen

Archiefruimte:
- Glad afgewerkte muren
- Systeemplafond
- Inbouwarmaturen
- Tapijtvloer
- Lichtkoepel

Terrein:
- Terreinverharding
- Parkeerplaatsen
- Sierbestrating

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is verhard middels betonklinkers en biedt voldoende parkeergelegenheid voor het object. Tevens bevindt zich langs de straat openbare parkeergelegenheid.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De kantoorkamers zijn gesitueerd boven een kleinschalig medisch centrum en hebben een gedeelde entree. Het gebouw is gesitueerd aan de Prinses Marijkeweg 1c te Ameide.
Middels de provinciale weg is de rijksweg A-27 te bereiken. De rijksweg A-27 heeft middels knooppunt Gorinchem aansluiting op de rijksweg A-15 en middels knooppunt Hooipolder aansluiting op de rijksweg A-59.

KADASTER
Ameide - B - 3197 - A2 (gedeeltelijk)

HUURPRIJS
€890,00 per maand, vrij van btw

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen

AANVAARDING
Per direct

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan