Resultaten laden ...

Provincialeweg 33

435 - 895 m2 kantoorruimte te huur in Zaandam

Kenmerken

Huurprijs € 230 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Spoorbuurt

Twee zelfstandige kantoorunits beschikbaar voor de verhuur in dit prachtige kantoorgebouw in het centrum van Zaandam. Het kantoorgebouw staat in Zaandam bekend als de 'Zaanse Golf' en is in 2021 volledig verbouwd en gemoderniseerd, wat de kwaliteit en de uitstraling van het gebouw absoluut ten goede is gekomen. Door de modernisering heeft het kantoorgebouw zelfs een A+++ energielabel ontvangen.

Op de begane grond en op de eerste verdieping zijn momenteel kantoorunits beschikbaar. De overige verdiepingen zijn in gebruik door andere gebruikers waaronder Bunge Loders Croklaan, een internationaal opererend bedrijf actief in de voedingsmiddelensector.

Beschikbare kantoorunits

Kantoorunit op de begane grond: circa. 435 m2 BVO

Kantoorunit op de eerste verdieping: circa. 460 m2 BVO

De kantoorunits kunnen zowel gezamenlijk als separaat van elkaar gehuurd worden. Beide kantoorunits beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Beide kantoorunits zijn te bereiken middels de centrale entree, de unit op de begane grond is eveneens te bereiken via de zijentree.

Algemene voorzieningen

In het kantoorgebouw zijn een bemande receptie, centraal trappenhuis met liften en beveiliging aanwezig waar u als huurder gebruik van kunt maken. Op de 6e verdieping van het kantoorgebouw heeft Bunge Loders Croklaan een inspiration center gerealiseerd met meerdere vergaderruimtes en trainingsruimtes. In samenspraak met Bunge Loders Croklaan is het mogelijk om deze ruimtes per dag te huren voor het houden van lezingen, vergaderingen of workshops.

Ligging en bereikbaarheid

Zaandam is een middelgrote stad met een unieke ligging in de top van de Randstad. Op steenworp afstand ligt Amsterdam en de internationale luchthaven Schiphol. Noordelijk Noord-Holland zorgt voor een ruime arbeidsmarkt en landelijke rust. Zaanstad vormt daarmee de overgang tussen metropool en groene ruimte. Deze ligging maakt Zaanstad tot een zeer geschikte vestigingsplaats voor bedrijven en als alternatief voor Amsterdam.

Het pand is gelegen aan de rand van het centrum van Zaandam met station Zaanstad Centraal naast de deur. Hierdoor zijn onder andere Amsterdam (11 minuten, 5x per uur), Schiphol (23 minuten), Haarlem (24 minuten) en Alkmaar (31 minuten) zeer snel te bereiken. Het station vervult een centrale rol in de regio; het is hét openbaar vervoers-knooppunt van de Zaanstreek. Met de auto bereikt u in circa 10 minuten de snelwegen A8 en A7. Dit zorgt voor een directe verbinding met Amsterdam (20 minuten), Schiphol (22 minuten) en Hoofddorp (22 minuten).

Opleveringsniveau

De kantoorunits worden semi casco opgeleverd onder andere voorzien van;

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Camerabeveiliging
- Toegangssysteem met tags
- Mechanische ventilatie
- Sanitaire voorzieningen
- Te openen ramen

Huurcondities

Huurprijs: € 230,- per m2 per jaar excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Opzegtermijn: In overleg, afhankelijk van de huurperiode.

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de verhuurder.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan