Resultaten laden ...

Raadhuishof 25

20 - 207 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 377 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss, nabij de Raadhuislaan, de Raadhuishof. Het gebouw ligt tegenover de hoofdentree van het gemeentehuis en er is voorzien in een ruim parkeerterrein en parkachtig aangelegde tuin bij het gemeentehuis.

De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier is een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geeft. Gedoeld wordt op het naastgelegen gemeentehuis, theater De Lievekamp en museum Jan Cunen.

De gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw aan de Raadhuishof 25 bestaat uit circa 780 m² kantoorruimte, verdeeld over vier bouwlagen. Op de begane grond zijn de kamers ingericht als spreekkamers die door de huurders middels de receptie gereserveerd kunnen worden, de receptie wordt beheerd door Novadic Kentron. De receptie, spreekkamers, toiletten en overige algemene ruimten worden gezamenlijk gebruikt, zodat er een verdeelsleutel wordt toegepast aan de huur en servicekosten van deze algemene ruimten. Op de eerste en derde verdieping zijn diverse kantoorkamers beschikbaar die variëren tussen de 20 m² en 24 m². Tevens is er op de derde verdieping een vergaderzaal ingericht met keuken zodat deze ook als lunchruimte kan worden gebruikt voor alle huurders.

De beschikbare kantoorruimten op de eerste verdieping hebben de navolgende oppervlaktes:
- kantoorkamer 1.4 circa 21 m²
- kantoorkamer 1.5 circa 21 m²

De beschikbare kantoorruimten op de derde verdieping hebben de navolgende oppervlaktes:
- kantoorkamer 3.1 circa 24 m²
- kantoorkamer 3.3 circa 21 m²

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een hoogwaardige entree met receptieruimte. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook de luchtbehandeling en koeling is geregeld. Er is voorzien in pantry's en diverse toiletgroepen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan