Resultaten laden ...

Raadhuislaan 21

18 - 316 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 290 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Locatie
Het gebouw De Maasvallei ligt aan de statige Raadhuislaan, midden in het zakelijke en culturele centrum van Oss. Op loopafstand zijn onder andere het NS Station, het gemeentehuis, theater De Lievekamp, het Jan Cunen Museum en de openbare bibliotheek gevestigd. In het gebied zijn bedrijven uit verschillende branches te vinden, waaronder communicatiebedrijven, accountants, advocatuur en andere bedrijven uit de zakelijke en financiële dienstverlening. Er is een korte verbinding met het stadswinkelcentrum via de 'achterdeur'.

Object
Kantoorgebouw Maasvallei omvat in totaal circa 2.271 m² kantoorruimte waarvan een groot gedeelte is ingevuld en waar thans ongeveer 65 kleinschalige ondernemers zoals advocaten, fiscalisten, communicatieadviseurs en schuldhulpverleners werkzaam zijn. Ook de gezondheidszorg geeft een invulling aan het gebouw met de verloskundigenpraktijk Ridderhof, diverse thuiszorgorganisaties, psychologen, massagepraktijk en een nagelstudio, kortom een grote diversiteit van ondernemers.

Individuele kantoorkamer zijn te huur vanaf circa 18 m². De huurprijs bedraagt € 290,00 per maand te vermeerderen met BTW. Tevens wordt er per maand € 110,00 te vermeerderen met BTW aan servicekosten berekend voor energieverbruik, schoonmaakkosten algemene ruimten, toiletten, glasbewassing en internet/telefonie.
Op elke verdieping is voorzien in een toilet en pantry die gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Het kantoorgebouw is 24/7 toegankelijk. De automatische schuifdeuren op de begane grond zijn verbonden met de intercom en middels een telefoontoestel in de kantoorruimte te openen.

De voor verhuur beschikbare kantoorkamers worden onderstaand benoemd:
- kantoorkamer 23 A.3 gesitueerd op de eerste verdieping.
- kantoorkamer 23.6 gesitueerd op de eerste verdieping.
- kantoorkamer 25.6 gesitueerd op de tweede verdieping.
- kantoorkamer 27 A.1 gesitueerd op de derde verdieping.
- kantoorkamer 27.3 gesitueerd op de derde verdieping.
- kantoorkamer 27.4 gesitueerd op de derde verdieping.

Opleveringsniveau
De individuele kantoorkamers zijn alle voorzien van:
- systeemplafond met energievriendelijke ledverlichting;
- internet- en telefonieaansluiting (glasvezelaansluiting mogelijk);
- scheidingswanden;
- radiatoren;
- handmatig bedienbare zonnescreens.

Parkeren
Aan de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerterrein gesitueerd waar huurders (om niet) gebruik van kunnen maken. Aangrenzend is is een openbaar (betaald € 2,50 per dag) parkeerterrein (De Maasvallei) waarvoor tevens parkeervergunningen bij de gemeente Oss kunnen worden aangevraagd (1 parkeervergunning per 4 fte).

Aanvaarding
Per direct.

Naamaanduiding
Bij de entree op de begane grond aan de straatzijde krijgt huurder een naamaanduiding bij de brievenbussen en op de intercom. In de centrale entree op de begane grond komt een eigen naambordje op het overzichtsbord en naamaanduidingen door het pand naar de juiste unit.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan