Resultaten laden ...

Raadhuislaan 4

163 - 775 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Centrum Zuid

Locatie
Het project is gelegen in het centrum van Oss aan de Raadhuislaan 4. De Raadhuislaan betreft een belangrijke verkeersader door de stad. Hier zijn een aantal belangrijke instellingen en voorzieningen gevestigd, die de locatie een bijzonder karakter geven. Gedoeld wordt op het naastgelegen Gemeentehuis, diverse bankkantoren, theater De Lievekamp en het viersterren ‘City Hotel’.

De Gemeente is doende met een plan om de Raadhuislaan nog meer allure te geven. Gedacht wordt aan een verbreding van activiteiten, gericht op meer dynamiek, aanpassing van de infrastructuur, straatmeubilair, kunstwerk, landscaping, enzovoorts. Het project is in ontwikkeling onder de naam Oss Avenue.

Object
Het gebouw bestaat uit een carré met verschillende entrees en ligt aan drie zijden aan de openbare weg en met één zijde aan een ruime groenstrook. In het hoofdgebouw zijn de begane grond, eerste en derde verdieping voor verhuur beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk.

In het binnengebied is er een ruimte voor het plaatsen van fietsen voor medewerkers. Ook is er een binnentuin die gebruikt wordt voor pauzes, borrels en dergelijke.

Delen van het gebouw zijn reeds verhuurd aan onder andere huisartsenpraktijk Ons Medisch Centrum, TEN advocaten, Novadic, Curans en Actief Zorg.

Voor verhuur beschikbaar:
Begane grond : circa 92 m²

Eerste verdieping
Centrale hal : circa 173 m² (met voorzieningen)
Rechtervleugel : circa 163 m²
Middenvleugel : circa 278 m²

Derde verdieping : circa 161 m²

Totaal : circa 867 m²

Opleveringsniveau
Het pand is hoogwaardig afgewerkt en heeft een vriendelijk karakter. Het kent een centrale receptieruimte, die naar behoefte door een van de gebruikers kan worden bemand. Het gebouw is voorzien van de meest moderne voorzieningen en ook van luchtbehandeling en koeling. Er is voorzien in pantry’s en diverse toiletgroepen die alle recent zijn opgeknapt.

Parkeren
Er zijn enkele parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast kunnen parkeervergunningen worden verkregen in een verhouding 1 op 4 fte per onderneming. Voor bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op de terreinen achter het gebouw en aan de Raadhuislaan.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan