Resultaten laden ...

Randweg 5

700 m2 kantoorruimte te koop in Vaals

Kenmerken

Prijs € 599.000
Functie Kantoorruimte

Algemeen:
Het object betreft een solitair voormalig politiebureau gelegen aan de Randweg 5 / Lemierserberg 8 te Vaals, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Aan de zijkant van het gebouw is een parkeerterrein, inclusief enkele overdekte parkeerplaatsen gesitueerd.

Locatie:
Onderhavig (kenmerkend) pand is gelegen op een zichtlocatie aan de Rijksweg en is de toegangspoort aan de westzijde van Vaals. Vaals is qua inwonersaantal de grootste plaats in het Limburgse Heuvelland, met ca. 7.350 inwoners. De gemeente Vaals heeft totaal ca. 10.100 inwoners en ligt direct aan de Rijksgrens van Nederland-Duitsland, ten westen van Aken. Aken is de grootste West-Duitse stad van de Bondsrepubliek Duitsland.

Via de N278 en de N281 is de snelweg richting Heerlen, Maastricht, Antwerpen en Roermond bereikbaar. De Duitse stad Aken is op enkele minuten bereikbaar. Op loopafstand van het object is een groot busstation aanwezig, alwaar diverse bussen uit het Heuvelland tezamen komen.

Vloeroppervlakte:
Voor verkoopverhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 700 m².

Indeling:
Het karakteristieke gebouw, in 1995 ontworpen door architect Wiel Arets, heeft een vloeroppervlak van circa 700 m², verdeeld over begane grond (circa 100 m² opslagruimte) en verdieping (circa 600 m², overwegend ingedeeld als kantoorruimte). Op eigen terrein zijn totaal 26 parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan 21 op maaiveld en 5 onder het gebouw.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat met o.a. alarm, brandmeldinstallatie, voldoende sanitaire voorzieningen inclusief douches, keuken inclusief apparatuur, inbouwkasten, airco-units, uitgebreide electra en ICT voorzieningen, verlichtingsarmaturen, screens.

Bestemming:
Het perceel valt binnen het bestemmingsplan Kern Vaals en heeft de enkelbestemming Maatschappelijk. De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: maatschappelijke doeleinden.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Vaals
Sectie: A
Perceel: 9876
Kadastrale grootte: 41 are, 90 ca.

Bouwjaar: 1995.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan