Resultaten laden ...

Rapenburg 8

91 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 1.295 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Pieterswijk

Unieke kantoorsuites gesitueerd in een monumentaal kantoorpand uit 1670, gelegen aan de mooiste gracht van Leiden. Vanuit deze prachtige kantoorkamers heeft u een fantastisch uitzicht over het Rapenburg. Suite 3 is daarnaast voorzien van authentieke wandbespanning, hetgeen een unieke uitstraling geeft aan uw kantoorruimte.

Door haar situering in het centrumgebied van Leiden zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants, hotels en openbaar vervoer gelegen op loopafstand.

Het volledige kantoorpand is voorzien van draadloos hi-speed internet (160 mb/s). De moderne intercominstallatie kan worden bediend middels een applicatie op smartphone of tablet en tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van VOIP bellen middels het glasvezel netwerk.

Oppervlak
Suites 5 en 6
Ca. 91,75 m² VVO kantoorruimte, gelegen op de begane grond.

Suites 17 en 18
Ca. 82,88 m² VVO kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping.

Wijze van oplevering
Turn-key oplevering, onder andere voorzien van:
- hi-speed internet (160 mb/s). Het beveiligde Wi-Fi netwerk maakt onderscheid tussen bezoekers en huurders;
- op verzoek kan een maatwerk oplossing inzake data bekabeling verzorgd worden;
- video-intercomsysteem, op afstand te bedienen middels applicatie op smartphone of tablet, inclusief deuropener;
- mogelijkheid tot VOIP aansluiting (bellen via internet).

Bestemming/gebruik
Kantoorruimte.

Locatie
Betreft een zeer prominente centrum locatie in een gebied met hoogwaardige kantoorruimten. Het pand is uitstekend bereikbaar per openbaarvervoer (haltes voor buslijnen 32, 39 en 48). Bovendien zijn er goede faciliteiten m.b.t. parkeren aanwezig. In de directe omgeving bevinden zich alle binnenstedelijke faciliteiten, diverse winkels (waaronder de drukste winkelstraat van Leiden, de Haarlemmerstraat) en diverse horecagelegenheden (waaronder lunchrooms en restaurants).

Huurvoorwaarden

Huurprijs
Suites 5 en 6
€ 1.295,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Suites 17 en 18
€ 1.175,- per maand, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
In overleg.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Servicekosten voorschot
€ 53,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. Zie bijlage voor specificatie van de servicekosten.

Aanvaarding
In overleg.

Parkeervoorzieningen
Voldoende parkeervoorzieningen middels vergunning parkeren in directe omgeving aan het Rapenburg en aangrenzende straten, alsmede mogelijkheden voor (betaald) parkeren aan het parkeerterrein aan de Haagweg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan