Resultaten laden ...

Ravenswade 56 R

382 - 383 m2 kantoorruimte te huur in Nieuwegein

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Laagraven
Bouwjaar 1991

Dit gebouw is gelegen op bedrijventerrein 'De Liesbosch'. Dit bevindt zich op een centrale plek tussen Utrecht en Nieuwegein, tegen de A12. Het bedrijventerrein is aan een grote herindeling onderhevig geweest met als doel om de infrastructuur te verbeteren. Zo zijn de toegangswegen verbreed en is er een extra verbindingsweg aangelegd waardoor de doorstroom sterk verbeterd is en het bedrijfsterrein nu zeer goed bereikbaar is per auto, openbaar vervoer en fiets.

Het betreft een representatief bedrijfsgebouw (bedrijfsruimte met kantoor) centraal gelegen in het midden van het land. Dit object en de locatie is dan ook uitermate geschikt voor business-to-business ondernemingen. De beschikbare ruimten zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn nu nog casco, maar dit biedt toekomstige huurders de mogelijkheid om de ruimte naar eigen inzicht en wensen in te richten in overleg met de verhuurder. Tevens is het mogelijk om een goederenlift te plaatsen naast de trap bij de entree.

Op de begane grond zijn Toolstation en The Stonefactory reeds gevestigd. Op bedrijventerrein 'De Liesbosch' is een divers aanbod van bedrijven gehuisvest. Hierbij valt te denken aan onder andere de Hornbach, Hanos, Rexel en Staples Office Centre. Ook hebben zich hier Mercedes-Benz Nederland en het nieuwe distributiecentrum van Jumbo Supermarkten gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Met eigen vervoer
De Ravenswade is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het bedrijvenpark is gelegen in de oksel van het knooppunt Lunetten, met directe aansluiting op de rijksweg A12 (Arnhem-Utrecht-Den Haag) en op geringe afstand van de knooppunten Rijnsweerd (A27/A28) en Oudenrijn (A2/A12). Het centrum van de stad (Hoog Catharijne) en het Centraal Station zijn eveneens op enkele autominuten afstand gelegen.

Het openbaar vervoer
Diverse buslijnen zijn op enkele minuten loopafstand te bereiken, onder andere buslijnen 47, 66 en 247 richting Utrecht (CS), Houten en Nieuwegein.

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel circa 765 m² v.v.o. beschikbaar gelegen op de 1e verdieping.
Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 362 m².

PARKEREN
Rondom het object zijn in de directe omgeving vrije parkeerplaatsen beschikbaar.

BESTEMMING
Bedrijfsgebonden kantoorvoorzieningen zijn toegestaan mits per bedrijf de brutovloeroppervlakte niet meer dan 50% van de brutovloeroppervlakte van de bedrijfsgebouwen bedraagt.

HUURPRIJS
€ 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, afhankelijk van het gewenste opleveringsniveau.

SERVICEKOSTEN
Circa € 40,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot, op basis van nacalculatie, voor de navolgende leveringen en diensten:
- warmtelevering, elektra- en waterverbruik (gemeenschappelijk en eigen verbruik);
- schoonhouden van gemeenschappelijke ruimte (inclusief toiletten);
- glasbewassing buitenzijde gebouw en binnenzijde algemene ruimte;
- levering sanitaire voorzieningen (wc-papier en handdoekjes en dergelijke) ten behoeve van de gemeenschappelijke toiletgroep;
- vuilafvoer;
- ongediertebestrijding;
- onderhoud brandslanghaspel(s) en noodverlichting;
- onderhoud zonwering;
- onderhoud CV/luchtbehandeling;
- onderhoud groenvoorziening en buitenterrein;
- dakinspectie en reiniging;
- onderhoud BMI;
- onderhoud vlaggenmasten;
- 5% administratiekosten over bovenstaande leveringen en diensten.

AANVAARDING
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan