Resultaten laden ...

Rietveldenweg 80

305 - 610 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 110 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Rietvelden-West
Bedrijventerrein DE RIETVELDEN

TE HUUR
Circa 610 m² turn-key kantoorruimte!
Verhuur vanaf circa 305 m² mogelijk

Het object is gesitueerd aan de Rietveldenweg 80-82 op bedrijventerrein “De Rietvelden”. Bedrijventerrein De Rietvelden in
’s-Hertogenbosch is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Vanwege de ligging direct aan de Rietveldenweg heeft het object een goede attentiewaarde.

De Rietvelden is een modern bedrijventerrein, dat uitstekend bereikbaar is en optimaal profiteert van alle voordelen van de binnenstedelijke ligging, zoals de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en de nabije ligging van de sociale geneugten van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Zowel grote ondernemingen als Heineken Nederland maar ook kleinschalige dienstverleners hebben een plaats gevonden op dit bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Heineken Nederland, Sligro, Epplejeck Horse & Rider Den Bosch, Makro, Profile Tyre Center en Q-Wash.

Kantoorruimte
Er is circa 610 m² kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar. Verhuur vanaf circa 305 m² mogelijk.

Kenmerken kantoorruimte
- Turn-key opleverniveau
- Voorzien van databekabeling
- Vloerbedekking
- Airco
- Verwarming middels radiatoren
- Systeemplafonds voorzien van inbouwarmaturen
- Glazen scheidingswanden
- Lift
- Gescheiden dames- en herentoilet
- Pantry

Terrein
De mogelijkheid bestaat 8 parkeerplaats(en) gelegen op het achterliggende parkeerterrein te huren. De kosten per parkeerplaats bedraagt € 350,00 excl. btw per jaar.

Locatie
Het bedrijventerrein bevindt zich aan de op- en afritten van de A59 (Zevenbergen - Waalwijk - 's-Hertogenbosch) en op een steenworp afstand van de A2. Een bushalte met rechtstreekse aansluiting op het NS Centraal Station treft u in de nabije omgeving. Delen van De Rietvelden zijn vanaf het Centraal Station tevens beloopbaar te noemen.

Saris & Partners Makelaars
073- 623 33 11

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan