Resultaten laden ...

Rivium 1e straat 81

571 - 1.142 m2 kantoorruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 1
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rivium 1e straat
Bedrijventerrein Rivium

BETREFT
Gebouw 'De Brienenoord' is recent grondig gerenoveerd, waardoor het gebouw ideaal aansluit aan de wensen van de moderne kantoorgebruiker. De voornamelijk witte materialen geven het gebouw een fris en eigentijds uiterlijk. De begane grond is voorzien van een witte gietvloer en zal als dynamische, gemeenschappelijke ruimte worden ingericht voor alle huurders, voorzien van moderne meubelstukken en een Wifi hotspot.

LIGGING
Werk-woonwijk
De gemeente werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe werk-woonwijk, aan de rand van Capelle aan den IJssel. Het Rivium is nu nog een bedrijventerrein, dat grotendeels bestaat uit kantoorpanden. Een enkel kantoorpand wordt getransformeerd naar woningen, en een groot deel van de panden worden gesloopt en vervangen door moderne woontorens. In totaal worden er met deze ontwikkeling zo’n 5.000 woningen aan Capelle toegevoegd, zowel huur- als koopappartementen. Het Nieuwe Rivium wordt een hip woon-werkterrein, met diverse voorzieningen zoals horecagelegenheden en detailhandel. In februari van dit jaar zijn de eerste woningen opgeleverd, en binnen een paar jaar moeten de eerste nieuwe woontorens af zijn.

BEREIKBAARHEID
De kantoorruimte is goed te bereiken met eigen vervoer. Dit doe je via de op- en afrit van de naast gelegen A16 die aansluit op de A15 en de A20. Op circa drie minuten loopafstand van het kantoor is een bushalte met directe verbinding naar Kralingse Zoom te vinden.

PARKEREN
Parkeernorm 1:35 m² v.v.o. Parkeren op eigen terrein, terrein is afgesloten.

OPPERVLAKTE
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 5.434 m². Voor de verhuur is momenteel ca. 1.142 m² beschikbaar als volgt verdeeld:
2e verdieping: ca. 571 m²
3e verdieping: ca. 571 m²

Deelverhuur is mogelijk per verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object zal worden opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:
• Representatieve centrale entreehal voorzien van gietvloer;
• Digitale bewegwijzering;
• Kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
• 2 liften (13 personen/1.000 kg);
• Mechanische ventilatie middels topkoeling;
• Te openen ramen;
• Dames- en herentoilet;
• Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen afgewisseld met casco plafond en stijlvolle lampen in de gangzone;
• Geschilderde bouwkundige wanden;
• Nieuwe radiatoromkastingen;
• Pantry;
• Doucheruimte op begane grond.

Een aantal verdiepingen zijn nog voorzien van een inbouwpakket van voorgaand huurder.

HUURPRIJS
Kantoorruimte vanaf € 105,00 per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.
Parkeerplaatsen € 600,00 per plaats per jaar, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Een voorschot groot € 40,00 per m² per jaar exclusief BTW voor de nader overeen te komen leveringen en diensten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

HUURTERMIJN
Bespreekbaar.

BESCHIKBAARHEID
Per direct beschikbaar.

BETALINGSWIJZE
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

WAARBORGSOM
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom te storten ter grootte van 3 bruto maandverplichtingen, dat wil zeggen 3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURINDEXERING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.