Resultaten laden ...

Scheepmakersstraat 2

65 m2 kantoorruimte te huur in Zwijndrecht

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Geer-West
Bedrijventerrein De Geer-Achterlindt

Nette kantoor ruimte van 65m2 te huur!

Per 1/1/2023 komt een strakke representatieve kantoorruimte van 65 m2 aan de Scheepmakerstraat beschikbaar. De ruimte ligt in een verzamelgebouw met 15 andere kantoorruimtes waardoor u gebruik kunt maken van moderne gezamenlijke vergaderruimte, keuken en wachtruimte. U deelt samen de lusten maar niet de lasten.

Om het pand heen is er ontzettend veel (gratis) parkeergelegenheid waardoor uw personeel en-/of klanten hun auto altijd eenvoudig kwijt kunnen.

De overeenkomst op deze ruimte is op basis van 1 maand + 1 maand en er is dus ontzettend flexibiliteit, perfect voor een startende ondernemer.

Indeling
Ruimte bevind zich in een bedrijfspand met 16 kantoorruimtes. Centrale entree aan de Scheepmakersstraat met trappenhuis.
Kantoorunits zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De ruimte van 65 m2 ligt op de begane grond vlakbij de gezamenlijke vergaderruimte, de keuken, een wachtruimte en twee toiletgroepen.

Een greep uit de voorzieningen op locatie:
• gezamenlijke vergaderruimte
• keuken inclusief warm water, koelkast, magnetron, senseo en waterkoker
• dames- en herentoilet op de begane grond en 1e etage
• verwarming, radiatoren in elke unit aanwezig
• vloerbedekking en verlichting
• brandblusmiddelen
• raambekleding met jaloezieën

Dit alles voor de vaste prijs van € 975,- per maand all-in. Met uitzondering van het internet word alles geregeld!

Ligging
Uitstekende ligging op hoogwaardig, recent gerenoveerd bedrijventerrein de Geer in Zwijndrecht. Het bedrijventerrein is strategisch gelegen en goed bereikbaar via de Rijksweg A16 (Rotterdam/Antwerpen) en verdere uitvalswegen. Het NS treinstation ligt op slechts 4 km afstand.

Huurperiode
In overleg. De units zijn al vanaf een huurperiode van 1 maand te huur.

Huurbetaling
Per maand per automatische incasso, bij vooruitbetaling.

Opzegtermijn
Per maand opzegbaar

Servicekosten
N.v.t.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang. Huurprijzen worden aangepast op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting
Uitgangspunt van dit huurvoorstel is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2015.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In overleg.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.