Resultaten laden ...

Scheepsbouwweg 67

450 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 145 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Waalhaven

TE HUUR
Kantoorruimte RDM ROTTERDAM
Op het RDM-terrein te Rotterdam is door Condor Heavy Services een hoogwaardig bedrijfsgebouw ontwikkeld met een oppervlakte van totaal ca. 9.000 m². Voor verhuur is ca. 450 m² kantoorruimte beschikbaar op de vierde verdieping. Huurders in het gebouw zijn diverse gerenommeerde maritieme partijen, waaronder: Bonn & Mees, Condor Heavy Services, Condor Testgewichten, HCA Recruitment en DB Schenker.

Het terrein van de voormalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij is een ideale locatie midden in de Rotterdamse stadshavens en dé plek voor innovatie in de haven. Midden in de haven en verrassend dichtbij de stad werken bedrijven, studenten en onderzoekers samen aan technische projecten die bijdragen aan de slimste haven.

BEREIKBAARHEID
Dichtbij de haven vindt RDM aansluiting op een uitgebreid netwerk van verbindingen, waaronder via de Rijkswegen A4, A15, A16 en A29. De haven van Rotterdam is het knooppunt van logistieke stromen en ladingen, van en naar vrijwel elke locatie ter wereld, en is zo een goede vestigingsplaats voor industrie en energie gerelateerde bedrijven.

Met een opstapplaats voor de watertaxi recht voor de deur is de bereikbaarheid per watertaxi uitstekend.

PARKEREN
Voldoende openbare parkeerplaatsen in de omgeving.

VLOEROPPERVLAKTE
Kantoorruimte 4e verdieping ca. 450 m² VVO

HUURPRIJS
€ 145,-- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

VOORZIENINGEN
Het object wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:
- representatieve entree met bellentableau;
- liftinstallatie;
- goederenlift;
- luchtbehandeling voor ventilatie;
- airconditioning;
- te openen ramen;
- vloerbekleding;
- systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- kamerindeling;
- sanitaire ruimten;
- pantry.

ENERGIELABEL
A

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 49,-- per m² per jaar exclusief BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten te voldoen.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Scheepsbouwweg 67" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan