Resultaten laden ...

Scheepvaartstraat 6

570 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 85 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Knutteldorp
Bedrijventerrein BERGWEIDE

Object/ligging
Ca. 285 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond en onderdeel uitmakend van het nieuw te ontwikkelen gebouw KOP in het Havenkwartier. De verwachting is dat de ruimte eind 2023 aan een huurder kan worden opgeleverd. Het Havenkwartier is een karaktervol gebied waarin industrieel erfgoed, creatieve ondernemers, kunst en cultuur, horeca, bouwen en wonen gecombineerd worden met een nog werkzame binnenhaven.

Het Havenkwartier is synoniem aan experiment, pionieren en ruimte voor ideeën. Naast de vaste inwoners van het gebied vinden er vele publieksactiviteiten plaats, in allerlei culturele disciplines. Doordat er gekozen is voor een uniek bestemmingsplan, is er volop ruimte voor initiatieven.

Voor deze ruimte zijn wij op zoek naar een ondernemer die wat toevoegt aan de buurt, zowel voor de bewoners als aan de maatschappij. Hierbij kan gedacht geworden aan wijk ondersteunende voorzieningen, waarbij een bedrijfsvoering tevens voorziet in een ontmoetingsplek.

De ruimte wordt casco* aangeboden waarbij het afwerkingsniveau en opleveringsniveau in overleg tussen verhuurder en huurder nader kan worden afgestemd hetgeen een huurprijs verhogend effect zal hebben.

*Onder casco oplevering wordt verstaan:
-Pui met toegangsdeur
-Aansluiting nutsvoorzieningen, tot in meterkast
-Aansluiting toilet
-Aansluiting pantry/keukenblok
-Afgewerkte betonvloer
-Behangklaar afgewerkte wanden
-Brandbestrijdende middelen, conform eisen
-Noodverlichting

Oppervlakte
ca. 285 m²

Kadastrale informatie
Gemeente Deventer
Sectie C
Nummer 1725

Bestemming
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan “Chw bestemmingsplan Deventer, stad en dorpen deel B”.

De bestemming van het perceel is:
-Bedrijf - Havenkwartier (ABC)
-Cultuur en ontspanning – Havenkwartier
-Detailhandel – Havenkwartier
-Dienstverlening – Havenkwartier
-Kantoor – Havenkwartier
-Horeca - 2b
-Maatschappelijk

Bedrijfsmatige activiteiten op het gebied van mode, grafisch ontwerp, gaming, architectuur, marketing en/of nieuwe media; de niet- dagelijkse artikelensector, dan wel creatieve en experimentele bedrijvigheid in de hoofdsectoren: kunsten; (nieuwe) media en entertainment, zoals gaming; creatieve zakelijke dienstverlening, zoals architectuur en marketing; ambachtelijke bedrijvigheid voor zover artistieke vaardigheden en unieke inhoud voorop staan, zoals mode en grafisch ontwerp;

U kunt het bestemmingsplan bij ons kantoor opvragen.

Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurprijs
€ 85,00 per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan