Resultaten laden ...

Scheidingsweg 6 D

16 - 30 m2 kantoorruimte te huur in Weurt

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Sluis
Bedrijventerrein De Sluis Weurt

Bedrijfsruimte/kantoorruimte van 260 m2 begane grond en kantoorruimte van 240 m2 op de verdieping te huur. Het pand is gelegen aan de Scheidingsweg in Weurt en grenst aan bedrijventerrein West Kanaaldijk. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de directe aansluiting op de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland. Openbaar vervoer is op loopafstand. Het Centraal station Nijmegen en Nijmegen Dukenburg zijn snel bereikbaar door de aanwezige busverbindingen.

Beschikbare ruimtes:
In units vanaf: 16 m2 tot 30m2 (totaal 10 ruimtes beschikbaar), mogelijkheid tot samenvoegen 2 kantoren

Het kantoorgebouw bestaat uit een gedeelte voorzien van kantoorruimtes, entree, meterkast, royale hal met lichtstraat en trap naar verdieping. De kantoren bevinden zich in een carré rondom de centrale hal. Alle kantoorruimten voorzien van systeemplafonds en lichtarmaturen. De verdieping ook weer in een carré rondom de vide kantoren. Hardhouten kozijnen met te openen ramen voorzien van isolerende beglazing. Patchkast en kantoorbekabeling in alle kantoren. Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.