Resultaten laden ...

Schiedamsedijk 106

900 m2 kantoorruimte te huur in Vlaardingen

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Havengebied Oost
Bedrijventerrein Benelux Workpark

Wilt u bij een architectonisch gebouw zitten en op een zichtlocatie dan is dit misschien wat u zoekt!
Bij het Cincinnati Building kantorencomplex is een casco kantoorruimte te huur. De ruimte biedt volop mogelijkheden tot het realiseren van een representatieve kantoorruimte.
Het gebouw is gelegen in het zuidoosten van Vlaardingen, bij de Beneluxtunnel, direct naast de Rijksweg A-4. Op loopafstand bevinden zich het metro station Vlaardingen-Oost en diverse bushalten.

Omschrijving
ca. 900 m2 kantoorruimte.

Huurprijs
De huurprijs is nader overeen te komen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren. Kortere periode in overleg.

Huurindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient aan verhuurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden huurpenningen inclusief de verschuldigde BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Overeenkomst
Als basis geldt het ROZ-contract kantoor- en overige bedrijfsruimte versie februari 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.