Resultaten laden ...

Schipholweg 55 - 89

10 - 100 m2 kantoorruimte te huur in Leiden

Kenmerken

Huurprijs € 90 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Stationskwartier

Gillende kinderen, drukke buren, weinig ruimte voor een echt fijne werkplek. Een thuiswerkplek bij jou lokaal om de hoek. Ruimte om tussendoor een boodschap te doen, de deur te openen voor een monteur of gewoon lekker in alle rust aan het werk in een van onze videobel-ruimtes.

Hubbz heeft een ergonomische werkplek beschikbaar voor iedereen binnen 15 minuten afstand. Bij Hubbz werk je samen met collega's en andere mensen uit de regio en daarbuiten. Door gebruik te maken van een van de locaties van Hubbz, reduceert u gezamenlijk het woon- werkverkeer en verhoogt u de productiviteit. Inspireer elkaar en geef je creativiteit een boost bij Hubbz!

Hubbz, de oplossing voor betaalbaar thuiswerken om de hoek. Een inspirerende omgeving om in te werken, alle faciliteiten aanwezig voor een goed (online) gesprek. Hubbz biedt een maandelijks abonnement aan (vanaf € 79,95) en zet de deuren wagenwijd open voor hen die willen flexwerken op een van onze locaties.

Toegang
Toegang tot Hubbz kan al heel gemakkelijk door een dagkaart aan te schaffen. Een dag werken of overleggen kan en is al mogelijk vanaf € 29,95.

Stap 1: Reserveren
Nadat jij een abonnement bij Hubbz hebt afgesloten kun je via de Hubbz app reserveren en dan ben jij in de lead. Wanneer en waar je werkt is dus aan jou. Het reserveren van een bureau, meetingruimte met collega's of een bel ruimte is zo geregeld.

Stap 2: Entree kantoor
Na de reservering zien wij je op een van onze locaties en krijg je via de app toegang tot het gebouw en verdieping. Hoe zit dat precies? Met een QR code open je gemakkelijk de toegangspoort tot Hubbz.

Stap 3: aan het werk!
Pak een kop goede koffie en connect jouw laptop met het beeldscherm op jouw bureau. Jij bepaalt de hoogte van het bureau en de stand van de armleuningen.

Declaratie
Ben je in loondienst dan maak je vanzelfsprekend afspraken met je werkgever over het declareren van bepaalde kosten, zoals reiskosten, parkeerkosten, telefoonkosten etc. De abonnementskosten van Hubbz zouden eveneens onder die te declareren kosten kunnen vallen. De volgende kosten kun je declareren:
- Reiskosten;
- woon- werkverkeer;
- verblijfkosten;
- parkeerkosten;
- telefoonkosten;
- abonnementskosten voor Hubbz;
- overige kosten;

Locatie
Hubbz Offcies Leiden is gelegen in het kantorengebied Schuttersveld in het centrum van Leiden, direct aan het spoor van NS Station Leiden Centraal. Het gebouw heeft een zeer goede bereikbaarheid en diverse voorzieningen zoals winkels, horeca, hotels en fitnesscentra liggen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid
Auto
Het gebouw is zeer goed en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A44 vanuit Den Haag of Amsterdam waarbij aansluiting te vinden is naar de A13 richting Rotterdam en A12 richting Utrecht. Daarnaast bevindt zijn er parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein Anthony Fokkerweg 109

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station van Leiden is Hubbz Office Leiden slechts 400 meter lopen. Tevens zijn diverse haltes voor bussen op 400 meter loopafstand.

Openingstijden
Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Faciliteiten
Hubbz Offcies Leiden is voorzien van onder andere:
- representatieve centrale entree;
- personenliften;
- mechanische ventilatie met topkoeling;
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- een toiletgroep;
- pantry per verdieping;
- gratis koffie / thee;
- Junea snack automaat;
- 50 ergonomische werkplekken (zit-sta bureau's);
- 4 meetingruimtes gratis te gebruiken;
- 4 phonebooths;
- supersnel internet;
- voldoende parkeergelegenheid voor de fiets;
- bondi fiets (vanaf maart) voor een korte boodschap om de hoek.

Koeling/verwarming
Het gebouw is voorzien van mechanische ventilatie en via luchtbehandelingskasten vindt, in de zomerperiode, de centrale koeling van lucht plaats. Verwarming gaat door middel van stadsverwarming. Dit is een zeer duurzame vorm van warmte opwekking aangezien er gebruik wordt gemaakt van restwarmte.

Bestemming/gebruik
Kantoorruimte.

Huurvoorwaarden

Vraaghuurprijs
€ 89,95 per abonnement per maand, te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde omzetbelasting.

Huurtermijn
Maand op maand.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Energielabel A+.

Parkeren
Parkeerplaatsen beschikbaar op het achtergelegen parkeerterrein Anthony Fokkerweg 109.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan