Resultaten laden ...

Schonenvaardersstraat 14 B t/m N

10 - 70 m2 kantoorruimte te huur in Deventer

Kenmerken

Huurprijs € 325 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein BERGWEIDE

OfficePointDeventer

SCHONENVAARDERSSTRAAT 14 B/N
7418CC Deventer

KANTOORKAMERS al vanaf 15 m2/ € 325,- p/mnd.

Aan de rand van het centrum van Deventer, vlakbij alle gezellige terrassen, goede restaurants en prachtige winkels, is Office Point Deventer gelegen.
Een kantoor met een full-service concept waarbij u volledig ontzorgd wordt door alle voorzieningen en faciliteiten die er beschikbaar zijn.

Het gebouw beschikt over huurders uit verschillende branches, denk aan werving & selectie bureaus, IT-bedrijven en marketingbedrijven. De flexibiliteit in het huren van kantoorruimte is erg groot, enkel een werkplek of een op maat gemaakte unit, alles is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Op de begane grond en de verdieping zijn diverse kantoorkamer gesitueerd waar ruimte is voor ontmoeting, flexwerken en (informele) gesprekken.
Ook vergaderen is hier mogelijk, deze ruimte is optimaal gefaciliteerd en kosteloos te reserveren. Verderop in de ruimte is een keuken waar je terecht kunt voor koffie etc.

Het centrum is op loopafstand . Door de ligging nabij het centrum is het kantoorpand uitstekend bereikbaar. Zo is het huurbedrag incl. alle faciliteiten zoals energie/electra en wifi ex BTW (glasvezel aanwezig tot max 100 mb)en kan er gebruik worden gemaakt van de gratis vergaderruimte /keuken en archiefruimte.

Kom kijken naar deze frisse nieuwe opzet.

Let op nieuw aanbod!!
Wegens succes hebben wij een nieuwe serie kantoorkamers ontwikkeld met keuken en archief-vergaderruimte.

Op dit moment zijn er diverse kantoorkamers vanaf 15 m2 tot 25 m2 beschikbaar vanaf 325,- p-mnd all incl-ex btw
Tevens bieden wij grotere kantoorunits aan v.a 40m2

Wij hebben mbt deze kantoorkamers soepele huurvoorwaarden.

Vraag naar de beschikbaarheid

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten ontleend.