Resultaten laden ...

Schoolstraat 14

38 m2 kantoorruimte te huur in Beuningen

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beuningen Centrum Oost

In het centrum van Beuningen gelegen moderne kantoorvilla met 6 parkeerplaatsen op eigen terrein en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen (deels blauwe zone) in de nabije omgeving. De kantoorvilla is in de huidige setting een verzamelgebouw met meerdere ondernemers, waaronder een verloskundigenpraktijk, accupunctuur, oefentherapie, psychologen met verschillende specialisaties en een ICT bedrijf.

Er komt 1 ruimte beschikbaar, per 1 september 2024 (eventueel eerder te betrekken in overleg vertrekkende huurder). Deze kamer (nr. 6 , zie plattegrond) is gelegen op de 1e verdieping, aan de linker voorzijde van het pand en heeft een oppervlakte van ca. 30 m² (bruto 38 m2). De huurprijs bedraagt € 550,- per maand, daarnaast geldt een servicekosten bijdrage van € 150,- per maand voor gebruik gas, elektra, water, schoonmaak, tuinonderhoud, etc.

Het pand is gebouwd in 1999 ten behoeve van een notariskantoor en heeft een uitstekend energie label (A). Het pand leent zich door zijn ligging en indeling zeer goed voor gebruik in vorm van dienstverlening, kantoor of praktijkruimte. Op de begane grond is volgens het bestemmingsplan tevens verkoop (detailhandel) toegestaan.

De indeling:
Een ruime en representatieve ontvangsthal met aansluitend 5 kamers en een aparte pantry. Verder voorzien van een toiletgroep met een dames- en herentoilet. De wachtruimte in de hal is voor gezamenlijk gebruik.
Via de trap in de ontvangsthal is de 1e en de 2e verdieping toegankelijk. Naast deze trap is er een vide tot en met de lichtkoepel in het dak.
Op de 1e verdieping zijn vanuit de overloop zes kamers en een voormalige brandkluis gelegen. Daarnaast is ook op deze laag een pantry en een separate toiletgroep met dames- en herentoilet. Op de overloop is eveneens mogelijkheid voor wachtruimte.

De 2e verdieping biedt via de overloop toegang tot diverse ruimtes, te weten centraal een ruime kantoorkamer, een techniekruimte en 2 ruimten, voormalige archief ruimten.

De oplevering is inclusief vloerbedekking, de huidige raamdecoratie en verlichting. Verder is een alarm- en brandmeldinstallatie aanwezig, evenals kabelgoten met netwerk- en telefoonbekabeling. De kantoorvilla is volledig voorzien van zonwering en energiezuinige verlichtingsarmaturen (hoog rendement tl-buizen en spaarlampen) in het systeemplafond . Aan geluidsisolatie is veel aandacht besteed. Het is dus een volledig afgewerkte in stap klare kantoor-/praktijk ruimte, met alle voorzieningen van wachtruimte, pantry met vaatwasser, gescheiden toiletten en gedeelde parkeerplaatsen.

Er is een glasvezel KPN aansluiting aanwezig ten behoeve van snel en stabiel internet. De maandelijkse kosten voor de internetaansluiting bedragen € 35,-.

Huurtermijn in overleg, er is een waarborgsom of bankgarantie verschuldigd van 3 maanden huur en servicekosten.

De parkeerplaatsen voor het pand zijn uitsluitend bedoeld voor bezoekers van het pand, niet voor eigen gebruik door de huurders. Hiervoor is in de directe omgeving de mogelijkheid om gratis te parkeren (ook geen blauwe zone).