Resultaten laden ...

Science Park Eindhoven 5210

754 m2 kantoorruimte te huur in Son en Breugel

Kenmerken

Huurprijs € 95.000 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein Ekkersrijt
Bedrijventerrein EKKERSRIJT

Het vrijstaande kantoorgebouw heeft ruime parkeermogelijkheden en is gelegen op Bedrijvenpark “Science Park Eindhoven”. Het pand bevindt zich op slechts één minuut afstand van de op-/afritten van de snelwegentrajecten A2 (Maastricht-Amsterdam), A58 (Breda-Eindhoven) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen). Tevens is Eindhoven-Centrum via de nabijgelegen J.F. Kennedylaan binnen tien minuten te bereiken.

Op het dak is een zendmast installatie aanwezig welke nog tot 2035 verhuurd is.

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 754,77 m² en is als volgt onderverdeeld:

Verdieping Oppervlakte
In totaal is er 754.77 m2 v.v.o. / 907,02 b.v.o. beschikbaar, welke als volgt is verdeeld.
Oppervlakte verdeling v.v.o.
Begane grond 191,24 m2
1e verdieping 187,37 m2
2e verdieping 188,69 m2
3e verdieping 187,47 m2

Oppervlakte verdeling b.v.o.
Begane grond 231,07 m2
1e verdieping 223,66 m2
2e verdieping 226,15 m2
3e verdieping 226,14 m2

De kantoorruimte beschikt over energielabel B. Hiermee voldoet het object reeds aan de overheidsdoelstelling dat vanaf 2023 alle kantoorgebouwen minimaal een energielabel C dienen te hebben.

LOCATIE
BEREIKBAARHEID
Het object is zeer centraal gelegen op de grens van de bedrijvenparken ‘Science Park Eindhoven’ en ‘Ekkersrijt-West’. Het terrein is uitstekend bereikbaar en goed gesitueerd nabij de op-/afritten van de Rijkswegen A58 (Breda-Eindhoven) met directe aansluiting op de A2 (Eindhoven-Amsterdam) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen). Op zeer korte loopafstand van de onderhavige hoofdweg bevindt zich een bushalte ten behoeve van het stadsvervoer met aansluiting op CS Eindhoven.

PARKEREN
Het complex beschikt over uitzonderlijk goede parkeerfaciliteiten op eigen terrein. In totaal zijn er 31 parkeerplaatsen aanwezig op het eigen terrein, zodat de parkeernorm 1 op 25 m² bedraagt!

OMGEVINGFACTOREN
Het object ligt op steenworp afstand van de hoofdweg en entree van het grootschalige bedrijventerrein ‘Ekkersrijt-West’ in Son en Breugel, ten noorden van Eindhoven. Het gebouw is gelegen op een deel van het terrein dat als het groene businesspark ‘Science Park Eindhoven’ is aangewezen en huisvest overwegend soortgelijke kantoor(achtige) gebouwen en hoogwaardige objecten gericht op de high-tech- en maakindustrie. Bedrijven die zich hier bevinden zijn o.a. Prodrive, Bakker Magnetics, Neways, VDL en MSI.
Aan de overzijde van de hoofdweg bevinden zich vooral middelgrote bedrijfscomplexen op het gebied van handel, transport en productie, alsmede de entree tot Meubelplein Ekkersrijt waar naast IKEA en Media Markt een groot aantal landelijke winkelketens en bouwmarkten zijn gevestigd.

OPLEVERING KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte beschikt over o.a. de navolgende voorzieningen:
• Zelfstandige entree met automatische schuifdeuren en tochtportaal;
• Ontvangsthal met lift en trappenhuis;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en spots;
• Flexibel indeelbare kantoorvloeren met metalstud- en glazen scheidingswanden;
• Betonvloeren met huidige vloerafwerking middels tapijt*;
• Per bouwlaag gescheiden dames- en herentoiletgroep met wasportaal;
• Per bouwlaag een pantryvoorziening;
• Luchtbehandelingsinstallatie;
• Verwarming via radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
• Aluminium kozijnen met te openen ramen en dubbele beglazing;
• Wandkabelgoten met elektrapunten en databekabeling*;
• Alarminstallatie*;
• Brandpreventie middels brandmeldcentrale.

*genoemde zaken worden door vertrekkend huurder achtergelaten en eenmalig ter beschikking gesteld. Verhuurder staat niet in voor een juiste werking ervan en eventuele aanpassingen, onderhoud, vervanging en/of verwijdering komen voor rekening en verantwoordelijkheid van huurder.

BESTEMMING
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Ekkersrijt’ vastgesteld d.d. 29-8-2013 en heeft de bestemming bedrijventerrein -3 (art. 6). Via ruimtelijkeplannen.nl is het gehele bestemmingsplan in te zien.

HUUROVEREENKOMST
Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen.

Koopcondities

Koopprijs: € 1.300.000,- K.K.

Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk

Is er BTW van toepassing: nee

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================