Resultaten laden ...

Seggelant-West 9 A

150 m2 kantoorruimte te huur in Vierpolders

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen
Bedrijventerrein Seggelant

Kantoor- cursusruimte met eigen toegangsdeur naar de verdieping, boven een bedrijfspand die op de hoek gelegen is en deel uitmaakt van een bedrijvencomplex. Het pand is centraal gesitueerd op bedrijventerrein Seggelant te Vierpolders, gemeente Brielle. De kantoor- cursusruimte heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 150 m² en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen en pantry/keuken.

Locatie:
Het bedrijfspand ligt op het bedrijventerrein “Seggelant” en is uitstekend bereikbaar vanaf de N57 met directe aansluiting op de Groene Kruisweg. Tevens is er een bushalte bij de entree van het bedrijventerrein op 8 minuten loopafstand.

Indeling:
Gezamenlijke afgescheiden toegangsdeur naar de voorhal met aparte entree/loopdeur naar de verdieping. Deze is bereikbaar d.m.v. een extra brede hard houten trap. De kantoor- cursusruimte is v.v. kantine met pantry en toilet.

Voorzieningen:
- Eigen toegangsdeur 24/7 bereikbaar
- Dichte H.H. trap
- Diverse ramen aan de voorzijde
- Afgewerkte laminaatvloer
- Systeemplafond met diverse geïntrigeerde TL armaturen
- Kantine met pantry v.v. onder/bovenkastjes en boiler
- Betegeld toiletruimte
- CV- bergkast
- Diverse plaatradiatoren
- Brandblusser

Oplevering:
Per direct- in overleg.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Omzetbelasting:
De huurprijs en de servicekosten worden belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW- belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW- wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Reclamevoering:
Reclamevoering is mogelijk in overleg met de eigenaar/verhuurder.

Algemeen:
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Q Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Deze informatieverstrekking mag niet als een aanbieding of offerte worden beschouwd.

Bijzonderheden:

Voorbehoud:
Alle afspraken dienen te worden overlegd aan en goedgekeurd te worden door de eigenaar.