Resultaten laden ...

Siloweg 638 h 1

90 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 650 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt De Rietvelden-West
Bedrijventerrein DE RIETVELDEN

Vissers onroerendgoed bied te huur aan: Dit Hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte beschikbaar op Industrieterrein De Rietvelden

Dit bedrijventerrein is het grootste van Den Bosch en staat bekend om haar goede bereikbaarheid. Via de diverse uitvalswegen zijn het centrum van Den Bosch, de omringende dorpen en de Rijkswegen A2 en A59 zeer goed bereikbaar.

Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf en ZZP-ers biedt deze unit qua omvang en indeling uitstekende perspectieven. Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de gebruiker van deze unit. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen, wat de kwaliteit van het gebouw ten goede is gekomen.

Huurprijs 650 euro

Kantoorruimte eerste verdieping 90 m2

Parkeren:
Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Bestemmingsplan:
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft de locatie een bedrijventerrein bestemming met een functie aanduiding tot en met categaorie 51

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda in Business vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.