Resultaten laden ...

Singaporestraat 82

415 - 1.706 m2 kantoorruimte te huur in Lijnden

Kenmerken

Huurprijs € 150 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed

De Singaporestraat 82 is gelegen op een strategisch locatie in Haarlemmermeer dicht bij de snelweg A5 en A9. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de Singaporestraat 82 bedraagt ca. 1.705,55 m², verdeeld over de begane grond tot en met de 2de verdieping. Tevens beschikt het gebouw over een eigen tuin/terras dat afgesloten is middels een elektrisch hekwerk.

De begane grond bestaat uit een centrale receptie die toegankelijk is via een tochtsluis met automatische schuifdeuren. Verder is de begane grond ingericht als kantoorruimte, lunchruimte, vergaderruimten en een opslag-/ bedrijfsruimten met een handmatig te bedienen overheaddeur. Op de verdiepingen zijn kantoorkamers en vergaderruimten in verschillende groottes aanwezig.

Het gebouw is flexibel in te delen. Zo kan op de begane grond en de 1ste verdieping bedrijfsruimte gerealiseerd worden met een totaal gecombineerd metrage van 1.050 m2 v.v.o.

Locatie
Singaporestraat 82 ligt in het oosten van Lijnden in de gemeente Haarlemmermeer op het bedrijventerrein Airport Business Park Lijnden. Het bedrijvenpark kenmerkt zich door de aanwezigheid van verschillende (inter)nationale bedrijven alsmede de diverse groothandels en kledingbedrijven die er gevestigd zijn. Daarnaast trekt het gebied ook partijen aan uit de auto-industrie, zoals Van Mossel.

Bereikbaarheid
Singaporestraat 82 is centraal gelegen en direct gesitueerd aan de Rijkswegen A5 en A9. Op slechts 10 minuten afstand ligt Schiphol. De binnenstad van Amsterdam is binnen 20 minuten te bereiken. Zo is op loopafstand een bushalte gesitueerd en op 10 minuten loopafstand tramlijn 1. Daarnaast is de Singaporestraat 82 direct gelegen aan een nieuwe wandel- en fietsroute op de plek van de oude A9, genaamd “Het Lint”.

Beschikbaar
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de Singaporestraat 82 bedraagt ca. 1.706 m², verdeeld over de begane grond tot en met de 2de verdieping. Voor de verhuur is het gehele gebouw beschikbaar.
Begane grond 415 m²
1e verdieping 635 m²
2e verdieping 656 m²

Parkeren
Bij het gebouw behoren 20 parkeerplaatsen gelegen op eigen buiten terrein. De parkeerratio is 1:90.

Huurprijzen
Kantoorruimte:
€ 150,00 per m² per jaar
Parkeren:
€ 500,00 per plaats per jaar

Opleveringsniveau
- Centrale receptie;
- Lunchruimte inclusief pantry;
- Vergaderruimten;
- Opslag-/ bedrijfsruimten met een handmatig te bedienen overheaddeur;
- Open trappenhuis;
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- Systeemwanden;
- Kabelgoten;
- Pantry’s;
- Centrale verwarming met radiatoren;
- Airconditioning.