Resultaten laden ...

Slibbroek 31 A

55 m2 kantoorruimte te huur in Hilvarenbeek

Kenmerken

Huurprijs € 975 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein SLIBBROEK

BEDRIJFSRUIMTE MET VELE VOORZIENINGEN EN KANTOOR

HILVARENBEEK
In de gemeente Hilvarenbeek wonen in totaal zo'n 16.000 mensen. In de gemeente zijn de ondernemers goed georganiseerd. Zo is er één ondernemersvereniging (Ondernemend Hilvarenbeek) die de belangen van een grote en brede club ondernemers behartigt. De ondernemers zijn erg betrokken en hebben een proactieve houding. De bedrijventerreinen in Hilvarenbeek heten Bukkum en Slibbroek waar een grote diversiteit aan bedrijven is gevestigd.

OBJECT
De bedrijfsruimte is op de eerste verdieping en bestaat uit meerdere vertrekken waaronder twee werkruimtes, een keuken, een apart toilet, een badkamer met douche en ligbad, een balkon en een wasgelegenheid. Voor de ingang van de bedrijfsruimte is nog een compacte wachtruimte waar men gebruik kan maken van een gedeeld toilet.

LOCATIE
Het perceel is gelegen op het bedrijventerrein Slibbroek, nabij de Tilburgseweg. De locatie is goed herkenbaar en uitstekend bereikbaar. Op korte afstand ligt de doorgaande provinciale weg N269 (Tilburg-Reusel) die aansluiting geeft op de rijksweg A58. Op het eigen terrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

VOORZIENINGEN
• Airconditioning
• Internet
• Een buiten (balkon)
• Douche en ligbad
• Wasruimte
• Apart toilet

HUURPRIJS
€ 975,- per maand, btw niet van toepassing

OPPERVLAKTE
ca. 55 m²

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Daarnaast zijn er ook parkeermogelijkheden op eigen terrein.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn inclusief en bedragen € 150,- per maand. Onder deze kosten vallen onderhoud, internet en een voorschot voor elektra en water.

HUURPERIODE
In overleg.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg, op korte termijn.

OVEREENKOMST
Ons model is gebaseerd op dat van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de daarbij behorende algemene bepalingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering op 1 juli op basis van de consumentenprijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van twee maanden huur en servicekosten.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient maandelijks voorafgaand aan de nieuwe huurperiode te worden voldaan.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan