Resultaten laden ...

Smallepad 14

339 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Smallepad

Algemeen: Kantoorrtuimte gelegen aan het Smallepad in het stationsgebied van Amersfoort op loopafstand van het station, stadscentrum en winkelvoorzieningen o.a. aan het Eemplein. Het object heeft een oppervlakte van
339 m² groot met 1 parkeerplaaten op eigen terrein. 

Locatie: Het Smallepad is gelegen tussen Centraal Station Amersfoort en het stadscentrum. Op loopafstand zijn winkels, restaurants en cafés bereikbaar.

In directe nabijheid zijn de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE), Uitgeverij ThiemeMeulenhoff, Politie Amersfoort, Vesting Finance en tal van andere ondernemingen gevestigd. 

Vloeroppervlakte: Voor verhuur is beschikbaar een metrage van 339 m².

Bereikbaarheid:
Per auto:
De A1 (Amsterdam – Enschede) en de A28 (Utrecht – Zwolle) bevinden zich op circa 5-10 minuten rijafstand.

Per OV:
Op loopafstand bevindt zich het NS-station Amersfoort CS en het historische centrum van Amersfoort. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is door de ligging nabij het NS-station, waar tevens diverse stad- en streekvervoerverbindingen worden onderhouden, uitstekend.

Opleveringsniveau: Het object zal worden opgeleverd in huidige staat, inclusief onder andere:
- systeemplafond met plafondverlichting; 
- pantry met koelkast, vaatwasser en magnetron;
- dames en heren toilet en douche;
- installatiewerk;
- extra daglichttoetreding aan parkeerzijde;
- cv op basis van elektrische radiatoren;
- vloerbedekking.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 26.000,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: € 3.600,- per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Door of vanwege Verhuurder wordt de levering van de volgende zaken en diensten verzorgd op basis van een voorschotbedrag voor verrekenbare servicekosten:
- elektriciteitsverbruik in de gehuurde ruimte inclusief verwarming;
- waterverbruikb.v. pantry en toiletten.

Alle overige kosten voor het gebruik van de ruimte, zoals bijvoorbeeld schoonmaken, glasbewassing, data- en telecommunicatie komen voor rekening van Huurder.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: Per 1 december 2022.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan